Chrome Pointer

Pandoria är här!

   (Först ochs främst - tack för alla grattis. Jättesnällt av er!)
 
   Ja, jag har förstås sett vad uppdateringen handlar om och ja, jag har spelat igenom alla uppdrag. Jag kommer förstås också prata mer om uppdragen för jag har massor att säga, men som ni kanske förstår blir födelsedagar lite trassliga då man försöker smita bort från familjen så jag säger följande: Jag skriver mer så fort jag hinner, kanske redan ikväll, men så länge tycker jag ni ska se denna video om ni inte redan har det:
 
   (GM Ylvas ansikte på thumbnailen är typ det bsta med hela videon)
 
   Om jag nu inte skulle hinna titta in här mer idag kan jag snabbt nämna att det kommer upp en typ-recension av Hannoveranaren här i morgon bitti!


Amanda Rainwood

Älskade nya huvuduppdragen, så himla häftiga miljöer! :D Det enda jag har att anmärka på är återigen de grammatiska felen i speldialogerna, men det får allt gå ändå.

Sigrid%20Winterdotter

En del missade skiljetecken, vilket var :C men jag tycker att miljöerna var ÅSÅFINA

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.