Chrome Pointer

Önskefunktion!

   Jag har under åren pratat mycket om att jag önskar en uppdatering till man- och svansbytet hos häststylisten, så att man kan välja man och svans separat, men det finns en annan grej jag önskar där, vilket är att kunna lägga manstilar "på lager".
 
   Jag förstår ju att det är ett pengaknep att man måste köpa manstilar, smink och frisyrer på nytt varje gång man vill byta, men jag skulle önska att man kunde ha ett lager på två-tre olika av varje grej som man kan byta mellan. T ex om jag går till en stylist i en skönhetssalong skulle det vara kul att köpa upp till tre olika frisyrer som jag sedan kan byta mellan gratis, men om jag vill ha en fjärde måste jag byta ut en i mitt lager och istället betala för den nya. Det skulle promota lite mer variation och jag tror det vore kul. Jag skulle t ex köpa knoppar till alla mina hästar, så att man kan växla över till det enkelt om man vill göra något dressyraktigt. Samma sak skulle gälla för Esme om det kom fler frisyrer (då tänker jag i synnerhet på om det kommer en snygg håruppsättning som passar för dressyr, tänk donut eller hårnät). Jag tror faktiskt det är något som många skulle ha glädje av - åtminstone jag skulle spendera mer pengar än jag gör idag, eftersom jag idag bara köper den stil jag gillar bäst och sedan aldrig byter.
 
  Min fjording Pichu är en sån häst som jag gärna har flera manstilar åt! Alla stubbman though, men det finns ju flera olika varianter. Jag vill dock inte lägga pengar på det om det även kostar att byta tillbaka som det gör idag.
 
   Det är dock en intressant fråga - hur ofta händer det att ni byter frisyr/smink eller manstil på hästar? Skulle ni ha nytta av funktionen jag önskar mig?


Delfina

Jag håller med dig om att det inte fungerar så bra som det är just nu, själv byter jag sällan stil på man och svans till mina hästar just för att det är dyrt. De hästar jag byter på, byter aldrig tillbaka och min spelkaraktär har aldrig någonsin bytt frisyr xD

Alva Lionrock

Jag byter ibland man och svans på en häst när jag köpt den, men byter aldrig igen på samma häst liksom. Har dock testat lite olika frisyrer på sistone, men har nu bytt tillbaka till mitt "vanliga" blonda hår som jag bÖrjan hela spellet med. Har totalt haft fyra olika frisyrer sen jag började spela.

Natalie Skyland

På min karaktär byter jag aldrig nuförtiden, mitt blåa lysande hår har blivit lite som mitt kännetecken cx Skulle endast byta frisyr om det kom någon väldigt speciell och vacker en, och skulle köpa en blå isåfall ^^ På mina hästar byter jag väl någon gång då jag tycker manen inte är så fin, annars har jag oftast kvar den manen hästen kommer med.

Therese Skypie

De där med att ha tre hår stilar tycker jag var en jätte bra idé! Om det då kostar typ 300 sc för valfritt hår skulle det ligga på typ 100sc för en hår frisyr. Men man kan ju då också bara ha 1 hårfrisyr om man vill, som kostar som det gör nu

Cecilia Gladefield

Ooh vilken cool idé! Skulle älska det om den funktionen fanns :D
Byter väldigt sällan frisyr då jag kärat ner mig i pastelllila hårfärgen. Finns inte så många frisyrer i den färgen.
Mer fancy frisyrer med hårnät o liknande hade varit coolt :D

Cecilia Gladefield

Hästarna provar jag alla frisyrer som finns precis efter jag köpt democh väljer den jag tycker är finast. Sedan ändrar jag aldrig xD Bara fåtal gånger knoppar jag om jag ska på dressyrtävling ;)
Att välja man o svans separat hade varit en dröm <3

Ellen horses

ja sjukt nice i sånt fall

Eva Bunnyland

Jag har varit Star Rider i ca 1 och ett halvt år och bytt kanske 5 gånger eller mindre? Just nu är jag jättenöjd med det jag har nu, ett brunt långt hår från Jarlaheim (inte samma som du har) och om jag någonsin byter så dröjer det länge. Jag är också nöjd med mitt smink och med alla hästarnas manstilar, men jag älskar den här idén! Jag skulle jättegärna se detta i spelet!

Hazel Oaklord

Det lät som en jättebra idé, då skulle man nog byta frisyr på karaktären oftare och få lite mer variation, samt att jsg skulle kunna byta manstil på hästen också, beroende på vad jag vill ha för ha för stil 😄

Sigrid Winterdotter

Senaste gången var i november 2016, då bytte jag hår.

Amanda Rainwood

Har bytt frisyr ett antal gånger men har alltid bytt tillbaka efter några dagar.. eller minuter. Frisyren jag har nu är här för att stanna om inget bättre skulle dyka upp i framtiden. Vad gällande manstilar önskar jag verkligen att man kunde byta man och svans separat, knopparna är enligt mig rätt gulliga på exempelvis mustangen men svansen ser ju ut som en korv.. :c

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.