Chrome Pointer

Nu börjar det kännas...

   Jag har flängt runt som bara den i sommar och gjort otroligt mycket grejer och mitt huvud har inte riktigt hunnit hänga med i svängarna, vilket märks av nu. Jag vill bara kasta ut det här som en potentiell disclaimer att det kan hända att jag tar det lite lugnt här i ett par dagar tills jag lyckats få chansen att låta mitt introvert-huvud återställa sig så att det fungerar normalt igen. Man kan se det litegrann som att man har hög feber fast man egentligen inte har feber - men jag är en sån som blir sjuk på riktigt då jag inte hunnit vila upp mig genom att helt enkelt få vara ensam hemma.
   Jag återkommer då jag återkommer!
 
 


Filipa

Känn ingen brådska med bloggen, ta den tid du behöver för att återhämta dig ❤️

Kaspar

Hej Esme jag har precis kommit så långt i sso att jag ska göra pandoria resan jag behöver lite hjälp med dem uppdragen.
ILYSM!!!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.