Chrome Pointer

Ni då?

   Jag pratar ju om massvis med olika hästspel här på bloggen, men vilka hästspel spelar ni? Eller spelar ni bara SSO? Vore jätteintressant att höra!
 
  Lily och Liam från Horsez Ranch Rescue


sally lowroad

jag spelar bara sso. men i framtiden vill jag testa starshine legacy! det verkar jättecoolt

Tilde Discobell

Jag spelar just nu SSO och Alicia online. Men jag vill spela star star stable spelen! :)

Delfina

Jag spelar de första fyra Star Stable-spelen då och då, men också Full fart i stallet 2 (har inte första spelet av någon anledning, det är väl kanske borta), Horsez Ranch Rescue, och Alicia Online had jag visst också installerat på datorn ett litet tag.

Filipa

StarstableOnly! Näe, det är bara det att jag inte har tid.. Hästväg prioriterar jag SSO och riktiga hästar ❤️

Sigrid Winterdotter

Jag spelar SSO och TS4.

Alva Lionrock

Jag spelar nästan bara sso, men har en del andra spel om hästar också;
Ride!, första Penny Girl- spelet (funkar tyvärr inte), första ssl- spelet, ett Häst och Ponny spel till 3ds och dem fyra springdale- spelen (är bara Ut över ängarna som funkar där tråkigt nog).
Har dock en lång lista på spel jag önskar mig haha... Bland annat dem gamla starstable spelen och starshine legacy serien ^-^

Vilda Snownight

Jag har spelat många av de du har spelat in, och npgra andra! Jag letade upp i princip alla hästspel som fanns när jag var yngre och spelade dem allihop.

Så, de äldre 4 sso PC spelen, tyvärr inte Starshine. Horzes ranch rescue, springdale stallets hemlighet och över stockar och sten, my horse and me 1 & 2, Arvet från Rosemond hill, alla 3 Häst & Ponny spelen, en episode av Penny Girl och jag hade Horse Life på Nintendo DS.

Cecilia Gladefield

Alla ssl och ss spel. Horselife på DS, TheSims3 ( gör alltid familjer med hästar så räknar den som hästspel nu ;p) Sedan har jag Varsågod och rid men den är så gammal och fungerar inte på min dator ^^' Stallets hemlighet och Springdale spelen har jag oxå ;) Favoriten är dock alltid SSO såklart ;D <3

Sabina Ashnight

Jag spelar SSO, SSL och SS (Årstidsryttarna) :)

Emelie

Jag spelar bara sso.

Kelly Monsterlund

Jag spelar sso och något typ Barbie häst spel på Wii vilket är ganska kul ändå och jag har på ett ut av "kontona" alla hästarna och inga uppdrag kvar😅

Hedvig Mcbook

Jag spelar SSO och Howrse

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.