Chrome Pointer

Ni då?

   Jag pratar ju om massvis med olika hästspel här på bloggen, men vilka hästspel spelar ni? Eller spelar ni bara SSO? Vore jätteintressant att höra!
 
  Lily och Liam från Horsez Ranch Rescue


sally lowroad

jag spelar bara sso. men i framtiden vill jag testa starshine legacy! det verkar jättecoolt

Tilde Discobell

Jag spelar just nu SSO och Alicia online. Men jag vill spela star star stable spelen! :)

Delfina

Jag spelar de första fyra Star Stable-spelen då och då, men också Full fart i stallet 2 (har inte första spelet av någon anledning, det är väl kanske borta), Horsez Ranch Rescue, och Alicia Online had jag visst också installerat på datorn ett litet tag.

Filipa

StarstableOnly! Näe, det är bara det att jag inte har tid.. Hästväg prioriterar jag SSO och riktiga hästar ❤️

Sigrid Winterdotter

Jag spelar SSO och TS4.

Alva Lionrock

Jag spelar nästan bara sso, men har en del andra spel om hästar också;
Ride!, första Penny Girl- spelet (funkar tyvärr inte), första ssl- spelet, ett Häst och Ponny spel till 3ds och dem fyra springdale- spelen (är bara Ut över ängarna som funkar där tråkigt nog).
Har dock en lång lista på spel jag önskar mig haha... Bland annat dem gamla starstable spelen och starshine legacy serien ^-^

Vilda Snownight

Jag har spelat många av de du har spelat in, och npgra andra! Jag letade upp i princip alla hästspel som fanns när jag var yngre och spelade dem allihop.

Så, de äldre 4 sso PC spelen, tyvärr inte Starshine. Horzes ranch rescue, springdale stallets hemlighet och över stockar och sten, my horse and me 1 & 2, Arvet från Rosemond hill, alla 3 Häst & Ponny spelen, en episode av Penny Girl och jag hade Horse Life på Nintendo DS.

Cecilia Gladefield

Alla ssl och ss spel. Horselife på DS, TheSims3 ( gör alltid familjer med hästar så räknar den som hästspel nu ;p) Sedan har jag Varsågod och rid men den är så gammal och fungerar inte på min dator ^^' Stallets hemlighet och Springdale spelen har jag oxå ;) Favoriten är dock alltid SSO såklart ;D <3

Sabina Ashnight

Jag spelar SSO, SSL och SS (Årstidsryttarna) :)

Emelie

Jag spelar bara sso.

Kelly Monsterlund

Jag spelar sso och något typ Barbie häst spel på Wii vilket är ganska kul ändå och jag har på ett ut av "kontona" alla hästarna och inga uppdrag kvar😅

Hedvig Mcbook

Jag spelar SSO och Howrse

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.