Chrome Pointer

När tror ni det händer?

   Det var nu lääänge sedan vi sist hörde något om uppdaterade Ödesryttare. Tror ni att det kan vara dags snart? Det smärtar mig lite att spelets viktigaste karaktärer är så bortglömda medan nyare karaktärer är så himla fina - titta bara på Alex här på den vita hästen som hon inte ens når ner till stigbyglarna på, haha...
 
  Esme och Alex från mitt Night Star-konto


Cecilia Gladefield

Ja, concept art fick man se för så länge sedan. Hoppas de uppdateras snart. Frågan är om de kommer uppdatera deras hästar också? :o

Lilly Underwood

Hoppas innerligt att ödesryttarna och deras hästar uppdateras tills dess att Anne ska räddas, i alla fall. Tycker det ser så illa ut med alla scener med tjejerna till häst så som det är nu - åtminstone med dagens mått. Men det kommer när det kommer antar jag, förhoppningsvis snart! :)

Athena Darkrider

Antar att de nya modellerna av ödesryttarna kommer släppas när Anne ska räddas.Starstable har ju uppenbarligen inte gjort en gammal version av Anne som de tänker släppa när hon ska räddas, och senare får alla sina nya modeller. Det är ganska uppenbart att det händer när Anne räddas. När det blir vet man inte...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.