Chrome Pointer

Min favoritdel i de nya huvuduppdragen:

 
   Åtminstone dialogmässigt:
  Fripp aint got time for this


Luna Friendstreet

#sassyfripp

Alyssa Shyfall

Älskade den delen. Känner lite som Linda. Hade själv lite svårt att förstå vad han mena xD

Lovisa Westforest

Även "one does not simply just walk into Mordor"-frasen fick vara med när Fripp snackade om Pandoria, han sa ju nåt i stil med "man knallar inte bara in i Pandoria" x)

Svar: Precis, men eftersom den har använts direkt i spelet även tidigare tänkte jag att den kunde få smita förbi nu!
Esmeralda Silverforce

Johanna

hahaha fick mig ett gott skratt när jag spelade! Älskar din blogg, och dina youtubevideos är så mysiga med din goa personlighet <3 keep up the good work :D

Delfina

Älskar Fripp, så sassy ibland 8)

Alva Lionrock

Bästa asså 😂😂

Eva Bunnyland

Haha ja, fattade inte heller riktigt vad han menade förrän jag fick göra det själv x) Precis som du skrev, Fripp aint got time for this

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.