Chrome Pointer

Min favoritdel i de nya huvuduppdragen:

 
   Åtminstone dialogmässigt:
  Fripp aint got time for this


Luna Friendstreet

#sassyfripp

Alyssa Shyfall

Älskade den delen. Känner lite som Linda. Hade själv lite svårt att förstå vad han mena xD

Lovisa Westforest

Även "one does not simply just walk into Mordor"-frasen fick vara med när Fripp snackade om Pandoria, han sa ju nåt i stil med "man knallar inte bara in i Pandoria" x)

Svar: Precis, men eftersom den har använts direkt i spelet även tidigare tänkte jag att den kunde få smita förbi nu!
Esmeralda Silverforce

Johanna

hahaha fick mig ett gott skratt när jag spelade! Älskar din blogg, och dina youtubevideos är så mysiga med din goa personlighet <3 keep up the good work :D

Delfina

Älskar Fripp, så sassy ibland 8)

Alva Lionrock

Bästa asså 😂😂

Eva Bunnyland

Haha ja, fattade inte heller riktigt vad han menade förrän jag fick göra det själv x) Precis som du skrev, Fripp aint got time for this

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.