Chrome Pointer

Mimaren i Jorvik City

   Jag upptäckte först för ett par veckor sedan att jag helt och hållet glömt bort att prata om den här snubben sedan han kom till spelet i december förra året, haha...
 
  Mimaren vid Aideens Plaza
 
  Jag har rätt många frågor om den här snubben, typ:
  • Om vi har uppdrag med honom, hur kommunicerar vi?
  • Kan han visa upp coola rörelser?
  • Vad gör han där borta?
  • Kan hans smink börja säljas i skönhetsalongerna?
  • Hur länge har han stått still?
  • NÄR FÅR VI UPPDRAG MED HONOM?
   Ja. Det var det.


Sigrid%20Winterdotter

Kanske som med Birdie?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.