Chrome Pointer

Huvudstory två gånger på ett år?!

   Stoppa pressarna och dra en baklänges på en liten åsna, huvudstory två gånger på ett år?! Är det ens möjligt? Och just nu ser det ju verkligen ut som att det inte kommer ta slut där, men vi ska inte gå händelserna i förväg utan vi tar en sak i taget.
 
   Till att börja med gör vi såhär:
 
   Denna huvudstory var väldigt lugn och var även över rätt fort. Långt ifrån det bästa släppet av nya uppdrag enligt min mening, men jag tror ändå att det här var en viktig brygga för att bygga vidare. Det är väl inte konstigt att Justin är orolig och inte har funnit sin plats efter att ha suttit fast på DC-plattformen i nästan 6 år (enligt min tideräkning - det var länge sedan jag såg honom resa iväg med Sabine för första gången!) och jag gillar hur de här uppdragen visade hur väl uppskattade familjen Moorland är kring Jorvik. Det är något jag har saknat tidigare, för jag anser att på en sån här liten ö bör det vara så att man känner till de flesta i krokarna. Lite mysigt att Eremiten fick vara med igen; mitt intryck är att han kände Thomas som ung eftersom han använder smeknamnet Tommy och det får mig att undra lite om Eremiten överlag har ett ömmande hjärta för lite ensamma barn som Thomas och Madison. Varför jag anser Thomas vara ett ensamt barn ligger i att det var ett sånt hyschpysch om hans familj att det känns som att han inte växt upp med sina föräldrar, men det är inget jag vet något om utan det är en ren gissning.
 
 
   Så det hela gick ju från en Moorlandjakt till en kamp med Loretta, en båttur, några vildhästar samt en arrestering. Asså Fripp, den lille rackaren! Han är inte så kramgo som man kan tro. Men summan av kardemumman då Justin gothat klart (titta inte på mig, Loretta sa det) var att Fripp tillkännagav att han vet var Anne finns - och det är dags för ett räddningsuppdrag.
 
   Det lär inte dröja länge nu, kära Ödesryttare. Flera av spelets Ambassadörer (inte jag denna gång - jag har ju knappt hunnit landa efter min semester) tillsammans med ett par andra utvalda spelare har under de senaste dagarna postat ett pussel med #ThroughThe Portal och det här ser väldigt, väldigt lovande ut... icke att förglömma är de spännande portar som säkerligen utlovar portaler som dykt upp både i Stencirkeln och inne i Dinodalen.
   Dagen vi väntat på så länge verkar snart vara här. Jag har varit redo i över tio år. Pandoria kommer närmare och närmare.
 
   (Btw kan jag nu äntligen spela på min egen dator igen! Den kommer dock inte leva länge till - idag kommer jag spendera min kväll efter jobbet hemma hos en kompis dels för att hon har en kattunge jag måste gosa med och dels för att jag måste prata med hennes kille som lovat hjälpa mig att bygga min nya speldator. Wihi!)


Ellen Gunnarsen

Egentligen tyder allting på att tiden snart är inne och att vi kommer få rädda Anne från pandoria i någon av dom kommande onsdags-uppdateringarna. För det första, huvuduppdragen vi fick senast var väldigt korta . Jag hadde hoppats på så mycket mer, att det var något spännande som skulle hända eftersom att justin var borta igen,bortrövad osv. Men det var egentligen inget spännande som hände men ändå intressant. Vi fick också ett ganska konstigt avslut när druiderna bara drog iväg med Justin. Huvuduppdragen brukar inte sluta så och brukar defenitivt inte va så korta om inte det kommer nya inom en snar framtid. Dessutom har det kommit nya portaler till spelet som du nämnde, dom har spridit ut si lite överallt i jorvik och jag tror inte det bara är för ingenting, dom har dessutom märken som har med druiderna och sånt att göra. Sen för ungefär 2 år sedan snart la SSO upp en bild när dom festade eller gjorde något kul, minns ej vad det var men i bakrunden kunde man se att dom håll på med att göra pandoria på sina datorer alltså har dom jobbat med detta länge och skulleninte va konstigt om det nu var klart. Sen yttligare en grej är att om man går in på "Upptäckta platser" och skrollar typ längst ner finns det en plats som det står att det är någon sorts ö där Anne hålls fången i Pandoria, sen har sso teamet lagt ut lite sneak peaks redan och deras ambassadörer. Sso brukar inte sätta in nya platser eller sneakpeaks om det inte är något som kommer väldigt snart. Dom hundar även om det i nästa varje inlägg på Insta nu sååå jag tror helt enkelt att huvuduppdragen kanske till och med kommer på onsdag? Vem vet..

Ellen Gunnarsen

(Förlåt för dålig stavning, mellanrum och autokorrekt men skrev detta på min mammas hackiga telefon haha :/)

Jennifer Purpleheart

Vet inte om de flesta har sett det redan men det finns en ny plats som vi inte har upptäckt en. Om man kollar på kartan och upptäckta platser så finns det en ny plats som heter Fängelseön med en ganska intressant beskrivning

Sigrid Winterdotter

Jag får intrycket av att Thomas och Eremiten kanske är släkt. Eremiten kanske är lite alien och därför har tytt sig till Sydhoven; han kanske känner att han inte vill vara nära civilisationen?

Amaranta pinklee

fast då blir det ju 3 gånger pär år?

Svar: Nej, inte per år. De senaste åren har vi knappt fått ett släpp med huvudstory per år, så vi kan knappast dra upp medelvärdet bara på det här...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.