Chrome Pointer

Framtida områden

   Innan jag åkte på semester fick jag en fråga på Instagram om jag kunde skriva om de områden jag tror ska komma till spelet i framtiden - so here goes!
 
   Den enda område som vi hört om men som inte finns i spelet idag är Firfall. Vi vet att det ligger öster om Firgrove, och mer än så vet vi inte. (Om ni tänker hänvisa till videor där folk buggar sig in i stängda områden - gör inte det. Noll intresse och saker som bryter mot spelets användarvillkor ska inte ta plats på min blogg.) Utöver Firfall, som högst troligt ska släppas en dag, vet vi absolut ingenting. (Okej, det finns ju Norra Länkens Dal, men det tror jag inte blir så intressant hehe)
 
   Om vi går tillbaka i historien är SSO baserade på tre äldre spelserier. Starshine Legacy, Star Academy och Star Stable utspelade sig alla på Jorvik, och som ni ser på kartan nedan där jag klippt in Silverglade på en karta över de originala Star Stable-spelens karta ser ni likheterna:
   Viktigt att veta är att de första Star Stable-spelen fanns i fyra olika versioner och kartan ovan är manipulerad - det går alltså inte att spela över hela området markerat i orange i något av spelen.
   Jag hoppas något enormt på att SSO-teamet kommer fortsätta ta inspiration av de gamla spelen då de ska börja jobba sig norrut en dag. Inspiration är nyckelordet! Silverglade, Skördebygden, Epona, Gyllenåsarnas Dal och Sydhoven fanns nämligen alla i spelet Höstryttaren, men det såg extremt annorlunda ut jämfört med vad det gör idag. (Om ni vill se mer, klicka HÄR) Det är för det bättre också, för hela området som vi idag känner som Epona var helt tomt. Gröndal fanns inte heller, men typ där låg istället gamla Hillcrest.
   Jag vill ju helst se spelet expandera norrut av nostalgiska skäl, men också för att jag knappt kan vänta på att se hur teamet skulle tackla gamla städer (jag är helt ok med om de lägger till en by, men om de tar bort en...). Att se de fyra ridhusen som finns där i norr, byarna i Vårryttaren som alla tre var så vackra redan från start, Hermans eget slott Herman Castle, rancherna högt uppe i norr och för att inte tala om Pine Hill.
 
   Jag är helt enkelt inte jätteintresserad av just nytt - däremot vill jag se hur vi kan föreställa oss det vi redan känner till som nu får chansen att utvecklas. Jag tror att särskilt rancherna allra högst upp i norr kan bli de coolaste platserna i spelet! Frågan är vad som händer härnäst - jag tror att de flesta gissar på Firfall som höstens område, så dår är frågan vad som kommer efter det...


Lilly Underwood

Väldigt spännande inlägg, och ämne :) Vet inte riktigt vad jag hoppas på härnäst, men är mest nyfiken på vad som kommer finnas bortom Norra Länken och den mystiska passagen i Firgrove där det stått en bulldozer och mullrat i år och dar.. hmmm!

Marperette

En tanke som slår mig är området runt stencirkeln, samt runt fornkungensborg.
Just borgen fanns väl inte inskriven på kartan tidigare (alternativt har jag tidigare aldrig lyckats hålla muspekaren stilla på precis samma ställe.)
Angående stencirkeln så har där väl inte funnits låsta grindar innan Pandoria-uppdragen? Kanske finns en väg mellan borgen och stencirkeln?

Jag kan också ha totalt fel och bara inte lagt märkte till dessa saker tidigare xD

Svar: Grindarna har alltid funnits där :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.