Chrome Pointer

Farahs vackra kläder

   Det var så otroligt länge sedan det kom kläder i nya modeller till spelet, så att få nytt alls var helt otroligt - och sen att det nya är druidkläder?! Bästa någonsin! Då Farah kom till spelet under förra huvuduppdragen var jag lite besviken över att jag inte kunde logga in och köpa det coola setet (särskilt tunikan, my gosh vad jag ville ha den!), så ni kan kanske gissa hur glad jag var över att hon kom tillbaka igen!
 
  Esme möter Farah för första gången
 
   Att Farah säger att hon alltid är på jakt efter vackra tyger låter lovande - hon kanske säljer fler vackra tunikor i framtiden? Hennes i orange skulle jag inte banga på, men jag skulle sjukt gärna vilja ha en blå...
 
   Några?! ALLA!
 
   Så två set, enbart för ryttaren. Jag hoppas det kommer matchande utrustning också! Såhär såg det ut i butiken då jag kikade in i den först, men jag köpte faktiskt precis allt... även handskarna, även fast jag aldrig brukar köpa handskar.
 
 
   Så Esme fick äntligen efter mycket om och men sina druidkläder, och de använde jag förstås också under hela Pandoriaresan.
 
  Druid-Esme in the house, självklart med en cool Soul Rider-hjälm från butiken bredvid Farah - säkerheten går alltid först och Esme är inte Esme utan sin ridhjälm!
 
   Supersnygga grejer är det tycker jag, älskar modellen på både skor och tunika och det ska bli spännande att se hur ofta Farah dyker upp i spelet framöver! Kanske det är en grej att hon bara finns i spelet då det är huvudstory? Det skulle ju vara väldigt passande...


Filipa

Eftersom jag är bortrest och inte har så mycket internet är jag ganska inaktiv med att kommentera, men jag försöker att iallafall läsa inläggen varje dag ❤️Tycker det gröna setet är finast, det känns mest "druidigt". Hoppas på matchande utrustning till hästen, främst schabrak och bensindoftande eftersom jag inte är så förtjust i färgade träns o sadlar (men skulle inte tacka nej till bruna sadlar och träns med röda/gröna detaljer, typ en brun "gammal jarlasadel" men istället för vita detaljer skulle de va röda eller gröna, och så matchande träns) Har inte kunnat köpa det röda setet pga att jag är bortrest, men jaja, det kommer väl tillbaka någon gång... Av det gröna setet köpte jag bara tröjan och mössan, var inte så förtjust i skorna eller handskarna, och jag ville inte lägga mina SC på byxorna eftersom de inte va sådär "wow, måste ha"! Skulle tyckt skorna var finare utan de gröna/röda banden, och jag tycker handskarna ser lite klumpiga ut, men i övrigt tycker jag kläderna är jättefina. Älskar modellen på tunikan! Hoppas på mååånga fler färger ❤️

Simba Liondaughter

Älskar att se kvinnliga druider. Hade älskat att se fler, för det verkar ju som att druiderna är många. Om vi ska tänka till, så är ju soulriders,Fripp,Elizabeth och co ledarna över hela aideens beskyddare. Och om man tittarpå dark core, så efter Mr Sands,Darko och mörkerryttarna, så finns det ju många arbetare. Hoppas vi får fler designer på druidkläder, för dessa var extremt häftiga!❤️

Filipa

Benlindor, inte bensindoftande!!! Gahaha, jag blir galen på autocorrect!!! 😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.