Chrome Pointer

En ny nyckel

   Det här inlägget innehåller spoilers från de senaste huvuduppdragen! Btw, då jag är hemma från semestern igen kommer jag sluta spoilervarna - det  har gått så lång tid nu.
 
   Innan jag åkte på semester frågade jag om inspiration till inlägg på min Instagram, och ett av förslagen var att jag skulle skriva om hur jag tror man tar sig tillbaka till Pandoria och var nästa portalnyckel kan finnas.
   Men vet ni vad, jag tror nästan inte att det blir en till portalnyckel! Anne behövde nämligen aldrig en portalnyckel under Starshine Legacy, och jag antar att det är just för att hennes kraft går ut på att öppna dessa portar. Därför funderar jag på om det är dags för vår spelarkaraktär att lära sig mer om Solens Cirkel för att sedan kunna öppna en portal själv. Och, jag tror det kommer hända här:
 
   Officiell bild på Väktarnas Dal
 
   Jag tror att platsen är sammankopplad med Pandoria just för att samma statyer (okej de såg inte exakt likadana ut med det var typ tolv år sen) fanns i Pandoria första gången Anne kom dit. Jag tror det här är för coolt för att vara ett sammanträffande, särskilt eftersom det finns en trappa längst in i dalen!
 
  Anne besöker Pandoria i Starshine Legacy: Episod 3
 
  Det är vad jag tror - att vi inte behöver en ny nyckel eftersom vi borde kunna använda kraften själva! Vad tror ni?


Filipa

Omg, har inte ens tänkt på att platserna är typ likadana 😂😱! Jag tror du har rätt, och man kan ju bara bli populär med Solens cirkel, snart kanske det är dags att köra igång med ryktet igen! Gjorde de senaste huvuduppdragen idag, de var så bra! Dock lyckades jag krångla till det för mig, (som vanligt!). Jag råkade gå ner på fel trädstam/stig så att jag hamnade på ett ställe man inte kunde komma upp från, och varken gå åt höger eller vänster! Som tur var kunde man ta upp telefonen och trycka "tillbaka till portalen", men paniken innan jag fattade det😂! Anledningen till att jag inte gjort uppdragen tidigare är (som jag skrivit tidigare) att det varit nåt konstigt med mitt rykte, jag kunde rädda Justin innan jag var Gillad med Åskviggens inre cirkel. När jag fick uppdragen tänkte jag inte på det, det var först efter att jag räddat honom som jag hajade till och kollade i nyhetsbrevet att det verkligen stod "Gillad". Som tur var så har runstenen utanför Jorvikstallets paddock fortsatt ge ett blått uppdrag en gång per dag (ja, jag är en ryktesnörd, jag är en sån person som är beundrad med eremiten och (snart) Månskäreby trots att jag inte får något för det 😊), fram tills nu det vill säga. För idag blev jag Gillad! Jag hade fått de senaste huvuduppdragen när de kom, när jag bara var Vänligt inställd, men jag väntade med att göra dem tills jag blev Gillad. Som sagt tycker jag de lyckades jättebra med uppdragen, scenen då (spoiler) Fripp offrar sig är ju dögullig (och sorglig, tur att han kommer bli bra), och att de plötsligt skulle fängsla Justin, man bara "Hallå"!?Hursomhelst, jag frågade en GM som var inne i spelet angående ryktet, hon visste inte riktigt men att det förhoppningsvis var en engångsföreteelse. Och nu stämmer ju ryktet, så jag kör på... Angående runstenen som lös för Penny innan hon börjat med dem, så har det också varit för mig. Jag frågade samma GM angående det, och hon sa att hon hört att man ibland kunde se dem, så det lät inte som om just det var en bugg. Förlåt för ett långt inlägg, ha det bra! ❤️

Ronja Applemountain

Jag var lite inne på att Fripp kommer offra sig eftersom han absorberade portalnyckeln. Inte utvecklat denna teorin dock.

Lilly Underwood

Bra där!! Så kanske det blir. Tycker dalen är en väldigt cool plats och hoppas den kommer in i storyn snart :D

Amanda Rainwood

Skönt att någon har huvudet på skaft! x') Skulle vara skönt att bli Beundrad med Solens Cirkel bara för att det är frustrerande att ha ryktesfraktioner liggande halvklara, hehe..

Cecilia Gladefield

Häftig teori :D Skulle vara coolt att äntligen få fortsätta med solens cirkel. ^^
Eftersom man själv har kontakt med alla cirklar så kan det som sagt vara stor chans att vi får lära oss Annes kraft. Vi har redan fått lära oss om Alex.:D Spännande att se fortsättningen <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.