Chrome Pointer

En glömd grind

 
 
   Att stå framför en grind med det här stopptecknet framför sig har alltid varit rätt spännande. Grindar finns det gott om och många gånger genom spelet tänker man sig att man ska utforska för att hamna framför en blockad som denna.
   Just det här möter man om man följer en liten stig från Gröndal upp mot gamla Hillcrest. Jag trodde nog att det här skulle öppna tillsammans med Epona, men tji på det ni. Det finns ju fotrfarande två enorma mysterier i Epona, vilket är 1) Vad hände med Evelyn Goldspur och 2) Vad hände med Herman. Tyvärr kan det ju ta ett tag innan vi får en fortsättning på något av mysterierna eftersom man vet att det alltid tar sån sjuk tid för saker att fortsätta (med tanke på hur litet Star Stable fortfarande är som företag är det ju rätt förståeligt, men ändå), men man är ju så himla nyfiken på att få veta mer... Jag undrar om den här stigen leder mot någon slags gruva? Jag hade alltid uppfattningen om att det skulle finnas gruvor att utforska runt gamla Hillcrest, men det kan ju också ha varit hur jag tolkade uppdragen.
 
   Vad tror ni väntar bakom den här grinden?


Athena Darkrider

Det leder bara till Old Hillcrest där vi varit tidigare. Jag var där och tog en speciell väg. Den ledde bara till denna grind. Alltså inget speciellt. Lite synd...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.