Chrome Pointer

Den sista på ett tag

   Nu är jag på semester på riktigt fram till nästa söndag och kommer inte ha tillgång till dator alls fram till dess. På sistone har jag inte kunnat spela in några nya videor, och därför ligger jag "efter" på YouTube, men jag kommer självklart jobba på att börja släppa nytt material då jag kommer hem igen.
 
   Den här videon släpptes i onsdags och är min sista fram till att jag kan spela in nytt igen. Håll till godo!
 


Filipa

Haha, det enda jag kan tänka på när du skriver "Håll till godo" är den där låten ur Vaiana som Maui sjunger😂Så himla irriterande, sätter sig i hjärnan! Ha det bra❤️

Alva Lionrock

Jag kan också bara tänka på Mauis låt, sååååå jobbig!
"Håll till godo, håll till godo..." Sjunger samma sak heela tiden -_-

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.