Chrome Pointer

Då var semestern över!

   Eller ja, nästan. Jag slutar jobba nån gång efter lunch och sen åker jag hem till civilisationen igen. Ska bli spännande att hoppa in i SSO igen, nu då jag varit borta ett tag!
   Plus att jag nu har ca en vecka på mig att fortsätta min datorjakt för sen sak jag iväg igen. Kattvakt. Jo jag vet, jag gör inte annat än att vakta djur, men jag råkar ju faktiskt gilla dem rätt mycket...
 
   På tal om katt får ni min enda bild någonsin från den där gången då jag försökte spela ArcheAge.
 
 


Amelia

Heej💖 Jag undrar om du kan göra en serie då du rollar eller något. 😍😃

Svar: Nope, inte min grej!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.