Chrome Pointer

Då var semestern över!

   Eller ja, nästan. Jag slutar jobba nån gång efter lunch och sen åker jag hem till civilisationen igen. Ska bli spännande att hoppa in i SSO igen, nu då jag varit borta ett tag!
   Plus att jag nu har ca en vecka på mig att fortsätta min datorjakt för sen sak jag iväg igen. Kattvakt. Jo jag vet, jag gör inte annat än att vakta djur, men jag råkar ju faktiskt gilla dem rätt mycket...
 
   På tal om katt får ni min enda bild någonsin från den där gången då jag försökte spela ArcheAge.
 
 


Amelia

Heej💖 Jag undrar om du kan göra en serie då du rollar eller något. 😍😃

Svar: Nope, inte min grej!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.