Chrome Pointer

Då kör vi!

   Jag har börjat sammanställa tankar och funderingar kring gårdagens resa till Pandoria, och med det har ni här nu en spoilervarning. Jag kommer under de kommande dagarna prata mycket om huvuduppdragen, så ni som absolut inte vill läsa om dem bör hålla sig ur vägen medan jag pratar av mig!
 
 
   Ni får tyvärr vänta lite till innan jag kastar mig in i det hela på riktigt, men skylten "Spoilervarning" kommer nog användas ett par gånger till för att rädda dels de som läser via Bloglovin och dels de som bara scrollar och råkar få syn på grejer.
   I eftermiddag kommer mitt första inlägg kring de nya uppdragen!
 
 


Nikki

jag ÄLSKAR hur sso har gjort pandoria och att dem fick med svamparna som finns i orginalspelen är helt otroligt synd att man inte fick rädda anne though :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.