Chrome Pointer

Då kör vi!

   Jag har börjat sammanställa tankar och funderingar kring gårdagens resa till Pandoria, och med det har ni här nu en spoilervarning. Jag kommer under de kommande dagarna prata mycket om huvuduppdragen, så ni som absolut inte vill läsa om dem bör hålla sig ur vägen medan jag pratar av mig!
 
 
   Ni får tyvärr vänta lite till innan jag kastar mig in i det hela på riktigt, men skylten "Spoilervarning" kommer nog användas ett par gånger till för att rädda dels de som läser via Bloglovin och dels de som bara scrollar och råkar få syn på grejer.
   I eftermiddag kommer mitt första inlägg kring de nya uppdragen!
 
 


Nikki

jag ÄLSKAR hur sso har gjort pandoria och att dem fick med svamparna som finns i orginalspelen är helt otroligt synd att man inte fick rädda anne though :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.