Chrome Pointer

Aw...

   Gulligt är det, detta nya The Sims-pack som kommer snart, men jag hade hoppats på fler grejer att bygga med... känns mest som grejer som passar för lekparker. Men det kanske visar sig att det finns grejer värda att betala för ändå häri? Vet att många är glada över packet för att det inte finns jättemycket grejer till småbarn i spelet ändå, men jag vill ju bara ha grejer att bygga coola hus med x)
 
   Hallå alla The Sims-spelare, vad tycker ni om det här packet?
 


Sigrid Winterdotter

Har inte hunnit kika på det än!

Molly

Det värkar som ett bar pack, men jag vill att det ska vara en uppdatering och inte ett pack!

Mandy

Tycker själva idén är superrolig och att det kommer sims-pack till småbarnen, som ju från spelets början inte ens fanns. Däremot kan jag tycka att det är lite synd att energin läggs mer på sådana små-pack, istället för husdjur, årstider, resor, med mera.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.