Chrome Pointer

Aw...

   Gulligt är det, detta nya The Sims-pack som kommer snart, men jag hade hoppats på fler grejer att bygga med... känns mest som grejer som passar för lekparker. Men det kanske visar sig att det finns grejer värda att betala för ändå häri? Vet att många är glada över packet för att det inte finns jättemycket grejer till småbarn i spelet ändå, men jag vill ju bara ha grejer att bygga coola hus med x)
 
   Hallå alla The Sims-spelare, vad tycker ni om det här packet?
 


Sigrid Winterdotter

Har inte hunnit kika på det än!

Molly

Det värkar som ett bar pack, men jag vill att det ska vara en uppdatering och inte ett pack!

Mandy

Tycker själva idén är superrolig och att det kommer sims-pack till småbarnen, som ju från spelets början inte ens fanns. Däremot kan jag tycka att det är lite synd att energin läggs mer på sådana små-pack, istället för husdjur, årstider, resor, med mera.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.