Chrome Pointer

Vill ha mer!

   Jodå, jag vet att det kom nya uppdrag igår. Jag kommer dock inte ha möjlighet att spela dem förrän absolut tidigast i morgon!
 
   Esme och Sweetie på upptåg
 
   En av mina favoritsysselsättningar i SSO är arkeologi. Det är just det att man vandrar runt lite på måfå och kan samla på sig grejer som man seda kan byta in mot något. Mitt enda klagomål över arkeologin är just att det finns för få belöningar att samla - för det är kul! Mer kläder, mer utrustning, mer saker av nytta. Jag försökte göra lite äggjakter nu under påsken men gav faktiskt upp för att jag bara fick hästmat. Det var inte värt besväret helt enkelt...
   Jag vill helt enkelt ha mer arkeologi och mer att jobba för. Hoppas bara inte att jag är ensam om den tanken!


Quinn Catforce

Tycker också arkeologin är kul men precis som du sa, fler belöningar! Just nu kämpar jag med att få det sista skelettet i dinodalen, där man får en väst, det ska väl finnas ett par ridbyxor med strumpor man får av arkeologin i dinodalen? I Epona blev jag klar alldeles för fort! Det var för enkelt! Där behövs absolut mer belöningar!

elinbohman.blogg.se

Jag tycker personligen att arkeologin behöver en mindre rework. Jag gillar att man rider ute i naturen och samlar föremål, men jag gillar inte hur otroligt stor plats de tar upp i ryggsäcken och hur osmidigt det är att veta vad och hur mycket man ska leta efter.

Tycker först och främst att det borde finnas en flik i uppdragsloggen som heter arkeologi där man kan se hur mycket man behöver av en viss grej för att få belöningen. just nu måste man rida till personen som man byter in föremålen hos för att kunna se det.

Vad gäller ryggsäcks-utrymmet vill jag ha en mindre, separat ryggsäcksflik för uppdrags-föremål där även arkeologiska fynd kan sparas. Skulle vara himla mycket smidigare och så slipper jag tappa bort Aideens ljus och fiskespöt i garderoben. x)

Svar: Jo, ryggsäcken skulle verkligen må bra av en förbättring!
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Ja, mer arkeologi! <3

Håller dock med Elin här ovanför och gillar hennes ryggsäckslösning skarpt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.