Chrome Pointer

Vad tror ni?

   Esme och Glòin i Väktarnas Dal
 
   Tror ni att det kanske ska hända saker här någon gång nu då det äntligen blev huvudstory igen? Jag är fortfarande så sjukt nyfiken på det här stället, nu då det varit i spelet i över ett år utan några särskilda händelser. Tyvärr tyder ju mycket på att det lika gärna kan ta typ fem år innan något händer här, med tanke på hur sällan storyn går framåt...


Quinn Catforce

Hoppas avsolut på att det händer nåt där! :D

Matilda Southtree

Ja, det måste verkligen hända något där någon gång. Där är ju upplagt som de 4 original ödesryttarpållarna + en till - våran egen? Och som Renee Bluebrigde sa i en video, kan det vara en stängd portal där bakom? Vi har ju en trappa där som tar slut ute i ingenstans, det finns inte ens en platå där egentligen, det bara tar slut.
Hoppas verkligen inte det dröjer 5 år innan vi får svar!

Sigrid Bunnyoad

Ja håller med! Hoppas inte det dröjer 5 år:/ Med tanke på hur lång tid det tog innan vi fick huvudstory nu senast så får man ju verkligen hoppas!

Anonym

Jap, man såg ju det där i SSL så man är typ... Här kommer det hända nåt ^^
Btw hur kommer man dit i SSO?

Eva Bunnyland

Jag var Anonym förresten, glömde skriva mitt namn...

Danielle Moonhope

Jag har inte kommit så långt i spelet än. Men statyerna föreställer väl TinCan, Meteor, Starshine och Concorde?

Svar: Yup!
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Undrar om det kanske inte kan hända något där när Anne ska hämtas. Om jag inte minns fel så var de väl med i Starshine spelet där man hämtade Anne och behövde gå förbi de statyerna. Och i de senaste uppdragen talades det ju om Anne så kanske kanske..?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.