Chrome Pointer

Vad tror ni?

   Esme och Glòin i Väktarnas Dal
 
   Tror ni att det kanske ska hända saker här någon gång nu då det äntligen blev huvudstory igen? Jag är fortfarande så sjukt nyfiken på det här stället, nu då det varit i spelet i över ett år utan några särskilda händelser. Tyvärr tyder ju mycket på att det lika gärna kan ta typ fem år innan något händer här, med tanke på hur sällan storyn går framåt...


Quinn Catforce

Hoppas avsolut på att det händer nåt där! :D

Matilda Southtree

Ja, det måste verkligen hända något där någon gång. Där är ju upplagt som de 4 original ödesryttarpållarna + en till - våran egen? Och som Renee Bluebrigde sa i en video, kan det vara en stängd portal där bakom? Vi har ju en trappa där som tar slut ute i ingenstans, det finns inte ens en platå där egentligen, det bara tar slut.
Hoppas verkligen inte det dröjer 5 år innan vi får svar!

Sigrid Bunnyoad

Ja håller med! Hoppas inte det dröjer 5 år:/ Med tanke på hur lång tid det tog innan vi fick huvudstory nu senast så får man ju verkligen hoppas!

Anonym

Jap, man såg ju det där i SSL så man är typ... Här kommer det hända nåt ^^
Btw hur kommer man dit i SSO?

Eva Bunnyland

Jag var Anonym förresten, glömde skriva mitt namn...

Danielle Moonhope

Jag har inte kommit så långt i spelet än. Men statyerna föreställer väl TinCan, Meteor, Starshine och Concorde?

Svar: Yup!
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Undrar om det kanske inte kan hända något där när Anne ska hämtas. Om jag inte minns fel så var de väl med i Starshine spelet där man hämtade Anne och behövde gå förbi de statyerna. Och i de senaste uppdragen talades det ju om Anne så kanske kanske..?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.