Chrome Pointer

Uppdaterade områden

   För ett par år sedan påbörjade SSO-teamet en renovering runt om i spelet. Moorlandstallet med omnejd, hela Fort Pinta, hela Valedale, Silverglades Vingård och dessutom Silvergladeslottet har alla uppdaterats med nya utseenden som är mer unika och mer färglada än vad de tidigare var. Bleka och kalla hus som var återanvända sedan de originala Star Stable-spelens tid ersattes med hus och byggnader som ger varje område sin egen historia.
   Just nu finns det två byar kvar i Silverglade som inte blivit renoverade än - Silvergladebyn och Firgrove. Egentligen kanske det är lite konstigt att Silvergladebyn inte rördes medan slottet helt gjordes om för väldigt länge sedan, men man kan väl tänka sig att det väldigt detaljerade slottet tog tid att göra. Det känns logiskt att någon av de båda nämnda byarna är den som ska uppdateras härnäst eftersom man kan förstå om teamet vill gå igenom de äldsta platserna först, men jag är mer intresserad av Jarlaheim.
 
   Jarlaheim är en av mina absoluta favoritplatser i spelet, men stället är några år gammalt nu - och spelet har gått fram med raketfart sedan Jarlaheim slog upp de tunga portarna. Kan ni tänka er hur Jarlaheim skulle se ut efter en renovering? Jag har stora hopp om att det skulle bli den mäktigaste platsen i Jorvik. Stället är coolt redan som det är, men det är väldigt platt jämfört med nyare platser i spelet.
 
   Första gången jag besökte Jarlaheim, way back i oktober 2013 - samma dag som Skördebygden öppnade.


Mandy Archgrove

Har du bilder från innan renoveringarna? Som nyare spelare skulle det vara kul att se!

Svar: Jag har inga bilder som är jättebra, eftersom jag inte varit förberedd inför förändringarna. Om du Googlar kan jag dock lova att du kommer hitta bilder från både före och efter!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.