Chrome Pointer

The Sims 4-cheats

   Jag har fått lite frågor gällande vilka fusk jag använder mig av då jag bygger i The Sims. Det enda jag använder mig av är det allra mest grundläggande, så det här är med stor säkerhet inget nytt för er som är vana spelare.
 
   Man öppnar cheatrutan genom att klicka på Ctrl+Shift+C, sen skriver man det cheat man vill använda och klickar på Enter.
 
   Jag har alltidalltidalltid tre cheats igång:
 
   bb.moveobjects - tillåter en att placera object i och ovanför varandra
   bb.showhiddenobjects - öppnar upp en massa dolda objekt
   bb.ignoregameplayunlocksentitlement - öppnar upp alla föremål som är låsta av karriärer
 
   De tre är alltid igång, och jag använder mig mycket av förmågan att lyfta och sänka objekt, vilket man gör genom att klicka på 9 och 0. 9 för att höja objektet, 0 för att sänka det. Det funkar på nästan alla föremål och genom att hålla ner Alt kan man också placera föremålen mer exakt var man vill.
   Jag använder mig väldigt mycket av möjligheten att förstora objekt,vilket man på ett svenskt tagentbord gör genom att välja föremålet man vill använda och klicka på "Å". Föremålet förstoras då en gång. Bara att klicka på "å" så många gånger man vill tills man är nöjd, men bra att tänka på är att föremålets texturer blir väldigt suddiga om man förstorar det väldigt mycket.
 
   Hästarna på sidan av bron är förstorade kanske 3-4 gånger för att få "rätt" storlek! Det syns dock på deras texturer.
 
 
   Idag flyttar jag btw. Inte för gott, men jag flyttar tvärs över stan och ska vara kattvakt i två veckor medan en kompis är bortrest. Därför är det möjligt att jag inte kommer vara väldigt aktiv här förrän jag flyttar hem igen - jag kommer t ex inte ha tillgång till Photoshop. Jag har förberett litegrann så det inte står helt tomt och jag ska försöka skriva då jag kan!






Claire

Dolda objekt? Vilka är det? :o

Svar: Det kan vara grejer som finns på andra ställen i världen, typ dammar och andra debugobjekt.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.