Chrome Pointer

Soul Rider HQ, Lindas rum

   Det sista rummet i Soul Rider HQ tillhör Linda. Linda älskar och omfamnar druidernas gamla stil och har låtit sätta in samma vackra fiskbensgolv som i biblioteket i sitt rum. Grönt har alltid varit hennes favoritfärg och det är den mest genomgående färgen i hennes annars väldigt neutrala rum. Hon har förutom sina bokhyllor fyllda med favoritböckerna även ett akvarium, ett skrivbord med en dator samt, förstås, en läshörna.
 
   Ett av rummets få förvaringsutrymmen är garderoben längst in till vänster. Över sängen syns pokaler och rosetter från då Linda tävlade i hoppnings med Meteor.
 
   Simpelt - men hemtrevligt. Linda älskar sitt rum och tycker väldigt mycket om att läsa i fåtöljen under lampan medan hon lyssnar på Lisas senaste pianokomposition från rummet intill!
 
   Det var alla rummen från Soul Rider HQ! Det finns ett litet hus på bakgården också, men det får ni se om ni laddar ner bygget. Soul Rider HQ går att ladda ner från Galleriet och kräver alla expansioner förutom Bowlingspacket och Halloweenpacket. Mitt EA-ID är Monokerus - berätta gärna vad ni tycker om bygget om ni laddar ner det!


Quinn Catforce

Asså du är bara FÖR duktig på stt bygga! Allt jag sett av det fu byggt är sååå FIINT!!!!! 😍😍😍😍 Jag själv har the sims 3 och märker att det kanske lönat sig att välja sims 4 iallafall, fast man kan ha hästar i sims 3 och jag köpte det för 10€ (typ100 kr)!!! 4:an har så många jättefina saker! 3:an har väldigt kantiga former och är inte speciellt snabbt då det kan fastna till ibland. Då jag bygger nåt blir det oftast ett hogantidkt fyrkantigt hus med alldeles för mycket utrymme! En konstig sak är att i 3:an finns det inte ens några garderober!? Har förstås bara "grunddelen" men ska nångång köpa den med fjur så jag får ha hästarna!😍

Carla Friendhill

Huset är jättefint! Jag har laddat ner det, fast jag har inga expansionspaket men det ser bra ut ändå!! Alla dina andra byggnadsverk är också jättefina <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.