Chrome Pointer

Soul Rider HQ, köket

   Del tre av genomgången av Soul RIder HQ!
 
   Om man stpr i hallen och traskar direkt till höger kommer man till det kök tjejerna delar på.
 
   Vardagsrum till vänster, kök till höger.
 
   Matbordet har plats för kanske åtta-nio stycken, men tjejerna håller sig bara med fyra stolar. Växter och örter växer i hängarna på väggen.
 
   Matsalsbordet och fina små växter på väggen
 
   Köket är öppet med många grejer och prylar och en köksö.
 
   En druid med skicklighet med målarpenseln har målat en abstrakt bild av Pandoria, som hänger i köket.
 
   Köket erbjuder mycket förvaring och är relativt modernt. Örter och teer finns gömda överallt, men framför valet väljer alla fyra helst av allt den varma chokladen de förvarar på köksön. Trappan leder upp till övervåningen.
 
   Prylar och grejer överallt, och Anne blir konstant tokig på Alex som kan lämna saker som den tunga kistan mitt i rummet medan hon ska hitta på andra saker.
 
   På övervåningen möter vi återigen temat med träd - tjejerna har fyllt korridoren med blommor för att komplettera trädlamporna och längst ner finns en soffa. Ni ser att korridören är ljusare längre ner - där består hela väggen av samma mosaikfönster som i vardagsrummet, och det finns även en dörr till balkongen.
   I kommande inlägg om Soul Rider HQ kommer vi i tur och ordning besöka tjejernas rum - Anne, Alex, Lisa och sist Linda!
 
   Korridoren på överplan






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.