Chrome Pointer

Senaste videon

   På min YT-kanal fortsätts det med Harry Potter. Videorna är överlag lite längre än jag är van vid (har väl ett snitt på typ 15 minuter i vanliga fall), men vanligtvis uppskattas långa videor vad jag förstått?
   Att leta efter medlemmar till Dumbledores Armé är både en av de mest frustrerande och en av de roligaste delarna av spelet. Det är också en väldigt lång del av spelet... Visserligen klagar jag lite över Uggleboet här, men Båthuset med tvillingarna Weasley och Lee Jordan är en höjdpunkt!
 


Minna Moonchild

Jag gillar längre videor. Klagar dock inte över 10-, 15-minuters videor heller. :)

Trevlig helg!

Tuva

Hej! :)
Jag har en fråga som jag hoppas du Esme kanske lan svara på? Jag började spela 2011 har jag för mig, och slutade runt tiden då ponnyerna kom. Nu har jag tagit upp spelandet igen, men denhär gången med en ny karaktär för att kunna minnas spelet fullt ut. Jag sa åt mig sjålv att först spela igenom gratisperioden för jag blev starrider. Nu har jag spelat igenom gratisuppdragen så att inget nytt finns, förutom ett, ponnytävlingen, vilken jag inte ens kan delta i då jag inte har någon ponny. Är det sista gratisuppdraget? Eller väntar något mer efteråt? Förr kom ju en ruta upp om att "gratisperioden tar slut här" eller liknande. Finns den ännu? Eller har jag något uppdrag ogjort? Tack på förhand om du vill reda ut detta åt mig!

Svar: Det borde komma upp ett meddelande, men om Ponnyloppet är det enda som är kvar i din uppdragslogg är det det enda du har kvar!
Esmeralda Silverforce

Tuva

Tack för svaret! Men om uppdraget hör till "gratisperioden", varför finns ett uppdrag med som kostar? Jag måste ju alltså köpa sc för att köpa ponny, alltså för att spela ut hela "gratisperioden", som inte alls är gratis då.. tycker rutan om att perioden slutat bordw ha kommit upp före - därför undrade jag om de tagit bort den. Tack för en superhärlig blogg och yt-kanal btw!

Svar: Under en rätt lång period fick man nånstans mellan 200-300 SC precis då man startade nytt konto och eftersom det kommer SC-koder lite då och då kan jag tänka mig att SSO-teamet lämnat just det uppdraget för att lämna något lite spännande för de som bestämmer sig för att köpa en billig ponny som första häst!
Esmeralda Silverforce

Philippa

Hej jag har letat jätte länge efter dom Harry Potter spelen du har vart köpte du ditt behöver värkligen hjälp . Och vad heter programmet du spelar in med❤ Livet you/Philippa

Svar: Jag har haft alla spelen sedan de kom ut, så de har varit i min ägo alldeles för länge för att jag ska minnas var jag köpte dem, sorry.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.