Chrome Pointer

Senaste videon

   På min YT-kanal fortsätts det med Harry Potter. Videorna är överlag lite längre än jag är van vid (har väl ett snitt på typ 15 minuter i vanliga fall), men vanligtvis uppskattas långa videor vad jag förstått?
   Att leta efter medlemmar till Dumbledores Armé är både en av de mest frustrerande och en av de roligaste delarna av spelet. Det är också en väldigt lång del av spelet... Visserligen klagar jag lite över Uggleboet här, men Båthuset med tvillingarna Weasley och Lee Jordan är en höjdpunkt!
 


Minna Moonchild

Jag gillar längre videor. Klagar dock inte över 10-, 15-minuters videor heller. :)

Trevlig helg!

Tuva

Hej! :)
Jag har en fråga som jag hoppas du Esme kanske lan svara på? Jag började spela 2011 har jag för mig, och slutade runt tiden då ponnyerna kom. Nu har jag tagit upp spelandet igen, men denhär gången med en ny karaktär för att kunna minnas spelet fullt ut. Jag sa åt mig sjålv att först spela igenom gratisperioden för jag blev starrider. Nu har jag spelat igenom gratisuppdragen så att inget nytt finns, förutom ett, ponnytävlingen, vilken jag inte ens kan delta i då jag inte har någon ponny. Är det sista gratisuppdraget? Eller väntar något mer efteråt? Förr kom ju en ruta upp om att "gratisperioden tar slut här" eller liknande. Finns den ännu? Eller har jag något uppdrag ogjort? Tack på förhand om du vill reda ut detta åt mig!

Svar: Det borde komma upp ett meddelande, men om Ponnyloppet är det enda som är kvar i din uppdragslogg är det det enda du har kvar!
Esmeralda Silverforce

Tuva

Tack för svaret! Men om uppdraget hör till "gratisperioden", varför finns ett uppdrag med som kostar? Jag måste ju alltså köpa sc för att köpa ponny, alltså för att spela ut hela "gratisperioden", som inte alls är gratis då.. tycker rutan om att perioden slutat bordw ha kommit upp före - därför undrade jag om de tagit bort den. Tack för en superhärlig blogg och yt-kanal btw!

Svar: Under en rätt lång period fick man nånstans mellan 200-300 SC precis då man startade nytt konto och eftersom det kommer SC-koder lite då och då kan jag tänka mig att SSO-teamet lämnat just det uppdraget för att lämna något lite spännande för de som bestämmer sig för att köpa en billig ponny som första häst!
Esmeralda Silverforce

Philippa

Hej jag har letat jätte länge efter dom Harry Potter spelen du har vart köpte du ditt behöver värkligen hjälp . Och vad heter programmet du spelar in med❤ Livet you/Philippa

Svar: Jag har haft alla spelen sedan de kom ut, så de har varit i min ägo alldeles för länge för att jag ska minnas var jag köpte dem, sorry.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.