Chrome Pointer

Säker men trött

   Jag har "levt" på tidsinställda inlägg hela veckan eftesom jag bor borta hos en kompis. Det har också blivit sena dagar och jag spenderar alldeles för mycket tid med att försöka övertala katten jag vaktar att tycka om mig. (Går lite bättre nu än tidigare)
 
   Eftersom jag inte har tillgång till min egen dator har jag inte heller spelat SSO, men med anledning av vad som hände inne i Stockholm idag kände jag att det var läge att kika in igen. Jag var i en byggnad bara några hundra meter från terrordådet då det hände och alla i byggnaden blev ombedda att stanna kvar där. Ingen rädsla bland någon av oss som var där och följde förloppet genom webbtidningar och alla andra nyhetskällor vi kunde hitta, men en stor vilja att komma fram till vad som hänt och om någon vi kände råkat illa ut. All kommunaltrafik var avstängd men jag blev erbjuden skjuts och är nu i tryggt förvar tillsammans med "min" katt.
 
   Det var alltså bara en "hej jag lever" från mig. Jag kommer skriva mer då jag har tillgång till spel, men just nu är det lite segt. Ska dock hem en sväng i helgen och byta kläder (har en vecka till med katten), så då är det möjligt att jag kan skriva något mer intressant.
 
   Slutpoäng - jag lever, jag har kattkompis, jag hoppas alla i Stockholm har det så bra som det går efter denna dag och ni får ytterligare en påminnelse; var inte rädda. Var försiktiga, men inte rädda. Kram på er.


Fiona Appledew

Skönt att höra att du är okej! Otäckt att du befann dig så nära!

Kattgos är tack och lov ett bra botemedel när man känner sig omskakad så det är ju tur att kissen du passar börjar gilla dig allt mer.

Piper Turtlewood

Jag är så lättad att du är okej med tanke på att du var nära terrordådet! Väldigt bra budskap du förmedlar, att vi ska vara försiktiga men inte rädda.

Ta hand om dig!

Klara Eaststar

Om du vill att katten ska gilla dig så ge han/hon skinka eller lördagskorv. Mitt gamla kattskrälle avgudade mormor för det. :)

Svar: Njae, vågar inte ge andras husdjur annan mat än det jag blivit instruerad till!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.