Chrome Pointer

Sååååådär!

   Jag har hunnit med en massa hemskheter idag, allt från att åka till jobbet ett par timmar (ja, på en söndag. På en långhelg. Shoot me) till att laga matlådor för två veckor framöver. Dags att spela Star Stable! Första gången på flera veckor faktiskt, eftersom jag varit bortrest. Står Jorvik kvar fortfarande kvar? 
 
   Jag kommer inte spela in några påskvideor i år, om någon nu väntat på det. Nu vill jag bara spela i lugn och ro utan någon press på att hitta saker och vara lite fyndig och sitta och prata samtidigt. Det är en sån där grej jag verkligen ser fram emot till den dag jag har eget boende, att kunna spela in videor när jag vill! Då kan jag faktiskt spela in på kvällar utan att sitta och ha ångest över att min familj hör vartenda ord jag säger, och dessutom blir det inte någon press på att jag måste spela in t ex en högtidsvideo på just den där specifika dagen för att det är enda gången jag får vara själv i ett par timmar.
   För stunden är mitt intresse för YouTube väldigt lågt ändå. Skrivandet är en annan femma - men allt sånt är ganska lågprio just nu. Nu ska jag spela spel!
 
   En av mina allra första bilder på Friesern Mandrake från påsken 2014






johanna

glad påsk <3

Quinn Catforce

Har inte kunnat spela sso sen i måndags, då vår dator fick nåt fel och virusskyddet försvann eller nåt, men Idag, 1 vecka senare, kan jag prova om det fungerar igen efter stt pappa haft datorn att kolla igenom alla filer för att se om det fanns nåt fel. Det tog nästan 3 dygn i sträck!? :o Men får hoppas den funkar nu! Vill ju hinna med alla påskuppdrag! 😁🐣

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.