Chrome Pointer

Pine Hill i The Sims 4

   Jag byggde ju Pine Hill i The Sims 4 för ett tag sedan. Jag byggde först huset i sig och sen tog det ett tag innan jag orkade ta itu med trädgården, men nu ska den likna synen från SSL2 rätt bra!
 
   För er som inte hängt med så länge så är Pine Hill en herrgård från Starshine Legacy och Star Stable: Vinterryttaren, och det är Mr Sands som äger bygget.
 
   Mr Sands framför herrgården
 
   Herrgårdens baksida. Jag sprang många varv runt huset för att få med så mycket detaljer som möjligt.
 
   Jag har försökt göra labyrinten så lik den från SSL2 som möjligt. Det går dock inte att gå in i lusthuset.
 
   Herrgården sedd från håll
 
   Entréhallen
 
 
 
 
   Biblioteket. Jag har lagt till rosa "Pandoriska" stenar lite här och var.
 
 
   Passagen till växthuset
 
   Växthuset. Den trasiga stegen är gjord av stolpar och hyllor.
 
   Pine Hill var väldigt svårt att återskapa, men det var kul! Huset är tillgängligt i Galleriet och det vore kul om ni som laddar ner det försöker er på att inreda de delar man inte ser i SSL. Jag kände inte riktigt att jag hade inspiration till det själv nämligen...


Ebba

Hej! Har du sett den nya trailern? :)

Daniella

Jag måste få tillåtelse att säga, att det där var otroligt fantastiskt gjort. Du har verkligen lagt ner mycket jobb på pine hill det syns. Kunde jag skulle jag bosätta mig där ;) Ha det jättebra.
MHV

Maja Dolphinrider

Så fint och likt det blev. Du fick till insidan jättebra med alla rum och inredningen. Utsidan var också fin, specellt labyrinten. Roligt att du gjorde mr Sands passar in jätte bra i Pine hill.

Piper Turtlewood

Håller totalt med Daniella, underbart arbete med bygget, måste jag säga. Har du sett trailern på sso nyheter än? Star Stable har gett lite hintar här och var vilket tyder på att det snart kommer ny huvudstory, vilket trailern bekräftar!

Neo

Du är helt sjukt duktig. Sånt öga för detaljer! <3

Svar: <3
Esmeralda Silverforce

Juliette Shadowstar

Wow vad fint! Jag älskar att du hade med en sim i två av bilderna som jag antar ska föreställa Mr. Sands :D

Cornelia

Alltså så fint!!! Om Pine Hill dyker upp i SSO hoppas jag att det är på den här nivån, haha. Kram på dig <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.