Chrome Pointer

Pine Hill i The Sims 4

   Jag byggde ju Pine Hill i The Sims 4 för ett tag sedan. Jag byggde först huset i sig och sen tog det ett tag innan jag orkade ta itu med trädgården, men nu ska den likna synen från SSL2 rätt bra!
 
   För er som inte hängt med så länge så är Pine Hill en herrgård från Starshine Legacy och Star Stable: Vinterryttaren, och det är Mr Sands som äger bygget.
 
   Mr Sands framför herrgården
 
   Herrgårdens baksida. Jag sprang många varv runt huset för att få med så mycket detaljer som möjligt.
 
   Jag har försökt göra labyrinten så lik den från SSL2 som möjligt. Det går dock inte att gå in i lusthuset.
 
   Herrgården sedd från håll
 
   Entréhallen
 
 
 
 
   Biblioteket. Jag har lagt till rosa "Pandoriska" stenar lite här och var.
 
 
   Passagen till växthuset
 
   Växthuset. Den trasiga stegen är gjord av stolpar och hyllor.
 
   Pine Hill var väldigt svårt att återskapa, men det var kul! Huset är tillgängligt i Galleriet och det vore kul om ni som laddar ner det försöker er på att inreda de delar man inte ser i SSL. Jag kände inte riktigt att jag hade inspiration till det själv nämligen...


Ebba

Hej! Har du sett den nya trailern? :)

Daniella

Jag måste få tillåtelse att säga, att det där var otroligt fantastiskt gjort. Du har verkligen lagt ner mycket jobb på pine hill det syns. Kunde jag skulle jag bosätta mig där ;) Ha det jättebra.
MHV

Maja Dolphinrider

Så fint och likt det blev. Du fick till insidan jättebra med alla rum och inredningen. Utsidan var också fin, specellt labyrinten. Roligt att du gjorde mr Sands passar in jätte bra i Pine hill.

Piper Turtlewood

Håller totalt med Daniella, underbart arbete med bygget, måste jag säga. Har du sett trailern på sso nyheter än? Star Stable har gett lite hintar här och var vilket tyder på att det snart kommer ny huvudstory, vilket trailern bekräftar!

Neo

Du är helt sjukt duktig. Sånt öga för detaljer! <3

Svar: <3
Esmeralda Silverforce

Juliette Shadowstar

Wow vad fint! Jag älskar att du hade med en sim i två av bilderna som jag antar ska föreställa Mr. Sands :D

Cornelia

Alltså så fint!!! Om Pine Hill dyker upp i SSO hoppas jag att det är på den här nivån, haha. Kram på dig <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.