Chrome Pointer

Nostalgitripp - Ridhuset

   Ridhuset som ägs av Baronessan har inte alltid funnits i SSO. Visste ni det? En dag stod det bara ett ridhus där i en uppdatering, ungefär två månader efter att spelet först öppnades för allmänheten. Det var dock alldeles för stort! Mellanväggen fanns inte, läktaren fanns försåts inte heller och inte heller Linn som håller i ridhusets tre tävlingar var där. Det var ett enormt, tomt ridhus.
   I mars 2012 lades skiljeväggen till, till allas stora glädje. Visst var ridhuset fantastiskt så det var en öppen yta, men det var för stort för att man skulle kunna göra något vettigt där, särskilt då det inte fanns några tävlingar. Precis en vecka senare flyttade Linn till ridhuset och började hålla i hopptävlingar. Ett bra tag efter det fick vi slutligen en transport ner till ridhuset, som varit till stor glädje för många.
   Runt Alla Hjärtans Dag 2016 skedde den senaste uppdateringen, vilket var dressyrdelens läktare. Idag känns den som en självklar del av ridhuset, samtidigt som jag inte kan förstå att den varit där i ett helt år redan...
 
   Officiell bild på ridhusets dressyrdel med läktaren
 
   Mitt enda klagomål över ridhuset idag är att det inte finns fler. Jag skulle älska fler ridhus! I de tidigare Star Stable-spelen hade vi ridhus i Cape Point, Pine Hill, Anvil Bay och Castle Bay, och det är ju förstås en extra charm med ridhus medan det är snö i spelet. (Dock så får även ridhusunderlaget en ny vintertextur och det diggar jag inte direkt) Fler tävlingar vore också superfint. Eller ja, fler tävlingar överlag är ju bara kul, allt nytt är ju av intresse!






Ava Nightroad

Jag verkligen älskade ridhusen i Vinterryttaren! Och håller med om att det finns plats för utveckling när det gäller tävlingar i SSO. Hoppas fortfarande på mer avancerade terrängbanor. Banorna i höstryttaren var perfekta, så vad hände med SSO?

Viktoria Summerwood

Håller med om att det vore kul med fler tävlingar! En önskedröm är ju att det någon gång i framtiden börjar dyka upp dressyrtävlingar också.

Kendra Hawkson

Älskar sån här fakta! Jag själv har så dåligt minne så det är roligt att färska upp huvudet lite :D

Nova Eveningfall

Det skulle vara jättekul med ett ridhus i Epona, eller nära Jorvikstallet!

Sigrid Winterdotter

Dressyrbanor, säger jag bara! Ge oss proportionerliga dressyrbanor!

Lovisa Autumnpaw. Mitt Star Stable namn

jag tycker det finns mycket att ändra på typ att man kan ha djur i koppel eller att man kan simma och att det fanns väder typ som regn mulet blåsigt eller soligt

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.