Chrome Pointer

Mellanlandning

   Jag har ju bott borta hela veckan men är hemma under en natt. Nu ska jag passa på att köpa en Haflinger! LÄr inte direkt bli några bilder på min nya häst though, för det är redan sent och ni vet vad jag tycker om kvällsljuset i spelet. Efter jobbet i morgon åker jag tillbaka till stället där jag bott senaste veckan för att bo där ytterligare en vecka - jag vet faktiskt inte ens när jag ska flytta hem, haha. Måste fråga de som jag vaktar katten åt, men jag borde vara hemma "för gott" igen nästa söndag.
 
   Jag vill alltså skriva, men har ont om idéer.  Kom gärna med förslag om ni vill, det uppskattas alltid. Kan inte lova att jag kommer skriva om allt jag får förslag om, men ibland kan förslag verkligen sätta igång kugghjul och man får lite mer motivation till att testa grejer.
 
   Bild från Abzû


Quinn Catforce

Inläggstips:

Dröm outfit för både häst och ryttare? (Som passar ihop då)
Designa egen textur/färg till en av hästarna som redan finns (drömfärg på nån av hästarna alltså)
Dina favoritoutfits
Allt om dig och Harry Potter
Berätta om ditt hästintresse IRL: hur länge har du ridit? Vad rider du för häst(ar), ras, namn, ålder, storlek...

Quinn Catforce

Gör ett inlägg om varje område, vad tycker du är bra/dåligt? Nåt du vill förbättra? Vad skulle du vilja lägga till/ta bort? Osv...

Minna Moonchild

Tips på inlägg:
Finns det några nybörjarmisstag du ser eller hör att nya spelare begår?
(Tex stressar sig framåt för att få öppna nya områden eller skippar ryktesuppdrag och missar därav vissa questar osv.)

Har du sett eller hört om några roliga eller spännande klubbevent du vill berätta om?
(Vilken klubb som höll i dom känns mindre intressant för min del.)

Jag vill minnas att du önskar en funktion där man kan styra dagsljuset i spelet (tex välja att ha dagsljus på vällarna), skulle du också vilja ha styrbart väder?

Skulle du vilja ha funktioner riktade till oss som tycker om att fota i spelet? Tex att kunna zooma in/ut, dölja andra spelare vid fototillfället osv.

Har du läst Jorvik-fanfiction du kan rekommendera eller recensera?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.