Chrome Pointer

Mellanlandning

   Jag har ju bott borta hela veckan men är hemma under en natt. Nu ska jag passa på att köpa en Haflinger! LÄr inte direkt bli några bilder på min nya häst though, för det är redan sent och ni vet vad jag tycker om kvällsljuset i spelet. Efter jobbet i morgon åker jag tillbaka till stället där jag bott senaste veckan för att bo där ytterligare en vecka - jag vet faktiskt inte ens när jag ska flytta hem, haha. Måste fråga de som jag vaktar katten åt, men jag borde vara hemma "för gott" igen nästa söndag.
 
   Jag vill alltså skriva, men har ont om idéer.  Kom gärna med förslag om ni vill, det uppskattas alltid. Kan inte lova att jag kommer skriva om allt jag får förslag om, men ibland kan förslag verkligen sätta igång kugghjul och man får lite mer motivation till att testa grejer.
 
   Bild från Abzû


Quinn Catforce

Inläggstips:

Dröm outfit för både häst och ryttare? (Som passar ihop då)
Designa egen textur/färg till en av hästarna som redan finns (drömfärg på nån av hästarna alltså)
Dina favoritoutfits
Allt om dig och Harry Potter
Berätta om ditt hästintresse IRL: hur länge har du ridit? Vad rider du för häst(ar), ras, namn, ålder, storlek...

Quinn Catforce

Gör ett inlägg om varje område, vad tycker du är bra/dåligt? Nåt du vill förbättra? Vad skulle du vilja lägga till/ta bort? Osv...

Minna Moonchild

Tips på inlägg:
Finns det några nybörjarmisstag du ser eller hör att nya spelare begår?
(Tex stressar sig framåt för att få öppna nya områden eller skippar ryktesuppdrag och missar därav vissa questar osv.)

Har du sett eller hört om några roliga eller spännande klubbevent du vill berätta om?
(Vilken klubb som höll i dom känns mindre intressant för min del.)

Jag vill minnas att du önskar en funktion där man kan styra dagsljuset i spelet (tex välja att ha dagsljus på vällarna), skulle du också vilja ha styrbart väder?

Skulle du vilja ha funktioner riktade till oss som tycker om att fota i spelet? Tex att kunna zooma in/ut, dölja andra spelare vid fototillfället osv.

Har du läst Jorvik-fanfiction du kan rekommendera eller recensera?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.