Chrome Pointer

Lifetime-grejer till hästen

   Esme och Artemis
 
   De två senaste gångerna det kommit nya grejer till LT-shipen i Moorland (som nu bytt namn men det är en annan femma) har det varit grejer till hästarna. Under alla år som butiken funnits i spelet har det kommit typ... vaddå, sex plagg till hästen? Jämfört med väldigt många fler till ryttaren?
   Först var jag jätteglad över de väldigt fina benlindorna, men schabraket som kom sen - YES! Precis så vill man ju ha exklusiva grejer - stilrent och realistiskt. Älskar färgen också, och jag skulle gärna se samma schrabrak i fler färgkombinationer.
 
   Det har ju släppts väldigt lite kläder och utrustning i år, så jag är glad att det som kommer håller så hög kvalité!


Sigrid Winterdotter

Alltså det där schabraket är mitt liv nu! Synd att det inte har stats, haha.

Sigrid Bunnyroad

Ja! Döör så snyggt!!! Alltså använder schabraket typ hela tiden:)))

Alanis Moonstorm

Jag funderar lite på om schabraket matchar med värva en vän-prylarna? Det verkar vara samma färg som på tröjan man får?

Svar: Det matchar inte 100%, men jag tycker att matchningen funkar!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.