Chrome Pointer

Idag...

   ...säger vi adjö till Firgrove och välkomnar Firgrove. Det här bli den tredje versionen av Firgrove som jag besöker, men jag är faktiskt lite osäker på om det alltid sett ut på samma sätt i SSO... jag undrar om inte några hus flyttade på sig där i spelets början, men jag är osäker på om det verkligen är så eller om jag bara fått för mig det.
 
   Jag har lite saker att prata om här på bloggen, men tiden har inte riktigt funnits än. Jag lär väl komma med något mer genomtänkt då jag väl har tid, saker är bara komplicerat då man är trött på familjen och inte pallar åka hem förrän väldigt sent på kvällen då man hunnit bli för trött för att göra annat. (Jo, det är min största anledning till att det inte händer mycket här)
 
   Esme och Corinne


Matilda Catvalley

Jag längtar tills jag ser den nya Firgrove!

Andreyna Strongstar

Esmeralda du är min förebild!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.