Chrome Pointer

Idag...

   ...säger vi adjö till Firgrove och välkomnar Firgrove. Det här bli den tredje versionen av Firgrove som jag besöker, men jag är faktiskt lite osäker på om det alltid sett ut på samma sätt i SSO... jag undrar om inte några hus flyttade på sig där i spelets början, men jag är osäker på om det verkligen är så eller om jag bara fått för mig det.
 
   Jag har lite saker att prata om här på bloggen, men tiden har inte riktigt funnits än. Jag lär väl komma med något mer genomtänkt då jag väl har tid, saker är bara komplicerat då man är trött på familjen och inte pallar åka hem förrän väldigt sent på kvällen då man hunnit bli för trött för att göra annat. (Jo, det är min största anledning till att det inte händer mycket här)
 
   Esme och Corinne


Matilda Catvalley

Jag längtar tills jag ser den nya Firgrove!

Andreyna Strongstar

Esmeralda du är min förebild!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.