Chrome Pointer

Hur mycket vet de?

 
   Om man ser sig runt i Jorvik är det väldigt få av dess invånare som talar om öns magi. De enda som egentligen gör det är druiderna.
   Är det så att övriga invånare inte märker av magin? Eller är de mer "aj tusan, där är en ny dimensionsspricka över fältet så jag kanske borde ta mig en omväg om jag ska förbi där idag" och räknar med att en panikslagen druid ska komma kutande med druidkåpan upphissad över knäna för att kunna springa snabbare och lösa grejen?
   Jag kan undra lite hur legenden om Aideen och Ödesryttarna påverkar invånarna i Jorvik City, eftersom de har Jorviks eget museum med den riktiga Aideens Harpa i staden, och dessutom har de ett helt torg byggt kring harpans legend.
  Det finns så mycket backstory att utforska här och jag skulle gärna vilja veta mer!






Daniela Silvergarden

Jag tror att folk här på ön vet om magin och därför tar det med ro, men när de ser en spricka till Pandoria kan de inte göra nåt då de inte har druidernas avancerade kunskap om den magitypen
Och druiderna vill ju helst vara ifred då alla vill ha magiska lösningar på sina problem ;)

Quinn Catforce

Skulle ju kunna vara så att vissa vet om magin men inte alla?🤔 Men jag håller med dig, Vill veta mer!😄

Matilda Southtree

Åh ja, mer om det! Mer magi i allmänhet, hehe!

April Goldfall

Jag kan tänka mig att de typ märker av magin, men inte är direkt medvetna om det iom att det är rätt vanligt på Jorvik. Att man inte ser det som magi utan som att det är fullt normalt, det är så saker är bara. T.ex. som när våran karaktär (som visserligen är medveten om magi) tyckte att en svävande hatt inte var så speciell utan såg ut som en helt vanlig hatt. Eller ngt.
Finns såå mycket som man vill veta mer om om Jorvik c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.