Chrome Pointer

Fort Pinta - bra eller inte?

   Fort Pinta har aldrig varit ett ställe där jag gärna har hängt om jag inte "måste". Särskilt inte på helger eftersom musiken från discot driver mig till vansinne. Men sedan fortet byggdes om för ett tag sedan och nu smälter in bättre i spelets "nya" grafikstil tycker jag väldigt mycket mer om stället. Det känns mycket mer hemtrevligt och inte lika kallt och kargt som förr. De små grönområdena runt fortet gör jättemycket för att ge det mer liv!
   Jag har dock några kompisar som inte alls håller med mig och tycker att Fort Pinta skulle behöva ytterligare en uppdatering. Jag vet inte riktigt vad de skulle vilja se, men jag delar inte deras åsikt. Jag tycker fortet är jättefint som det är! Det är ett sånt enormt lyft från vad det var innan.
 
   Esme och Umbreon på upptåg
 
   Vad tycker ni - är fortet bra som det är eller skulle ni också vilja se en förändring? Vad i så fall?


Sigrid Bunnyroad

Fort Pinta är ett ställe som jag inte gillade så mycket fram till uppdateringen för ett bra tag sen. De var liksom tråkig på något sätt.
Men efter uppdateringen blev det så snygg tycker jag! Verkligen jättesnygg. Det blev liksom mer levande och roligare att vara där tycker iallafall jag!

Quinn Catforce

Tycker det är bra som det är. Lite tomt uppe i murarna kanske, och det skulle kunna finnas fler tävlingar! Typ Fort Pinta banan bakvägen? Tycker annars om Fort Pinta, har hemstall där, men det beror nog mest på att det går snabbt att ta sig runt överallt: färjor till sydhoven, Gåd och Skördebygden, transport runt i Silverglade. Och jag tycker det går rätt så snabbt att rida till olika ställen som Silvergladebyn, moorland och firgrove är ändå ganska så nära. Ett problem är bara hur man på snabbast möjliga sätt ska ta sig till Epona, då jag levlar springer jag oftast via sydhoven, men kanske det lönar sig att ta sig via värdshuset? (Transport eller springandes?) Eller ska man ta färjan till Jarlaheim och ta transport därifrån? Billigast är ju via sydhoven
iallafall.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.