Chrome Pointer

Fort Pinta - bra eller inte?

   Fort Pinta har aldrig varit ett ställe där jag gärna har hängt om jag inte "måste". Särskilt inte på helger eftersom musiken från discot driver mig till vansinne. Men sedan fortet byggdes om för ett tag sedan och nu smälter in bättre i spelets "nya" grafikstil tycker jag väldigt mycket mer om stället. Det känns mycket mer hemtrevligt och inte lika kallt och kargt som förr. De små grönområdena runt fortet gör jättemycket för att ge det mer liv!
   Jag har dock några kompisar som inte alls håller med mig och tycker att Fort Pinta skulle behöva ytterligare en uppdatering. Jag vet inte riktigt vad de skulle vilja se, men jag delar inte deras åsikt. Jag tycker fortet är jättefint som det är! Det är ett sånt enormt lyft från vad det var innan.
 
   Esme och Umbreon på upptåg
 
   Vad tycker ni - är fortet bra som det är eller skulle ni också vilja se en förändring? Vad i så fall?


Sigrid Bunnyroad

Fort Pinta är ett ställe som jag inte gillade så mycket fram till uppdateringen för ett bra tag sen. De var liksom tråkig på något sätt.
Men efter uppdateringen blev det så snygg tycker jag! Verkligen jättesnygg. Det blev liksom mer levande och roligare att vara där tycker iallafall jag!

Quinn Catforce

Tycker det är bra som det är. Lite tomt uppe i murarna kanske, och det skulle kunna finnas fler tävlingar! Typ Fort Pinta banan bakvägen? Tycker annars om Fort Pinta, har hemstall där, men det beror nog mest på att det går snabbt att ta sig runt överallt: färjor till sydhoven, Gåd och Skördebygden, transport runt i Silverglade. Och jag tycker det går rätt så snabbt att rida till olika ställen som Silvergladebyn, moorland och firgrove är ändå ganska så nära. Ett problem är bara hur man på snabbast möjliga sätt ska ta sig till Epona, då jag levlar springer jag oftast via sydhoven, men kanske det lönar sig att ta sig via värdshuset? (Transport eller springandes?) Eller ska man ta färjan till Jarlaheim och ta transport därifrån? Billigast är ju via sydhoven
iallafall.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.