Chrome Pointer

Det här då?

 
   Det här är Brutna Tandens Ö, utanför Paddockön i Skördebygden. Under de första två veckorna då Skördebygden öppnades var aktiviteten här helt galen - spelare försökte hoppa över sunder för att nå ön. Ingen lyckades, men många, många försökte.
 
   Vad jag förstått ska det finnas någon story med ön (nämner inte någon det då man är påväg mot Epona?), men det har aldrig utforskats. Det finns så många lösa trådar i spelet, och det skulle verkligen kännas skönt att få fler avslut. Som det där med familjen Rockwell i Epona - nu är ju Thomas hemma, ett jättefint avslut på den storyn! Nu är det bara typ femton till som man vill fortsätta på...
 
   Vad vill ni helst ha en fortsättning på av de "öppna" uppdrag som finns?


Saga Highwill

Jag skulle vilja ha ett avslut på ricky och att rädda sallet. Det var jätteroligt att spela igenom uppdragen där och ett avslut skulle ju vara skönt så man vet att newhillcrest stallet är i säkerhet haha!

Juliette Shadowstar

En sak som jag tror många glömmer bort är forntornet. Forntornet har inga riktiga uppdrag omkring sig men det finns en blockerad väg dit så någon mening måste det väl ändå ha? xD

Leia Longlund

Kallterna! Om inte annat forntornet eller bara mer casual uppdrag i GÅD in general. Annars känns presidenten Jack i skördebygden som en lös tråd..

Hazel Oaklord

Jag vill veta mer om kallterna och familjen Goldspur, men det jag är mest nyfiken på är verkligen Devil's Gap vid Jarlaheim! Vad finns där bakom egentligen?!

Magdalen Starland

HERMAN OCH MRS X OCH G.e.d AHHH NUU OM INGEN GLÖMT DET

Siri Birchsong

Jag vill ha hela GED/CHILL/Herman-historien! Annars vill jag egentligen bara ha så mycket huvudstory som möjligt. Och sen finns det så många ställen i Jorvik jag vill ha massor av uppdrag i. Fort Maria, forntornet, kallternas hem, bedrövade Dews gård(ar), Spegelträsk, gången med stenhästar och grejer som är gömd i Epona, Björnudden... Det finns hur många frågor som helst om hur många ställen som helst i sso.

Mathilda

Antingen om Kallterna eller Bedrövade Dews :)

Rachel Mcbell

Definitivt ALLT som har med Gyllenåsarnas dal att göra. Tycker själv att det stället har blivit bortglömt och samma grej verkar hända Jarlaheim. Man vill ju så gärna veta mer om Devil's Gap!

Ava Nightroad

Blir lite trött på alla lösa trådar. Tycker inte att det skapar mer spänningen utan snarare frustration när det är så många. Jag tror starkt på att man ska kunna hålla vad man lovar och just nu känns det som att vi har fått många storylines lovade utan att de kan leva upp till det. Så hoppas på att Starstable kan lova mindre helt enkelt! Eller fokusera på att bygga på lösa trådar istället för nytt material hela tiden!

Nora Bravedotter

Åhh, jag skulle vilja veta mer om Dews!
Få veta historien om området där, kanske i framtiden kunna ha hemstall där när man nått ett speciellt rykte som skulle finnas i området där! Nu svävar jag iväg så känner att detta blir rörigt haha! Men dröm enligt mig att få ha hemstall på Dews eller kanske Sydhoven?;)

Evelyn Moonnight

Jag skulle vilja ha ett avslut på Madison och vildhästarna... Men framförallt fler uppdrag i både gyllenåsarnas dal, skördebybygden och dinodalen. Dessa områden känns om oavslutade kapitel - framförallt om den försvunna Evelyn och G.E.D förhoppningsvis kan det kanske knytas ihop med Mrs. X och information vi får när vi räddar Herman (som vi förresten också bör göra snart..!) men för tillfället finns det en så himla massa lösa trådar överallt och jag skulle väldigt gärna att de avslutade dessa innan nya kommer upp. Sedan förstår jag att det inte är lätt att både skriva uppdrag och lägga in dem i spelet - men hellre att de fortsätter på en av de existerande uppdragskedjorna istället för att ge oss ett uppdrag där vi ska leta efter någons handske (exempelvis) i 30 sekunder och sedan får en tröja.

Alanis Moonstorm

Jag skulle vilja veta vad som hänt med Lindas och Meteors utrustning? Ser så dumt ut när de övriga ödesryttarna har sadel och träns och så kommer Linda och Meteor bah herp derp.

Nä men skämt åsido så vill jag ha fortsättningen på Mississippi Jones äventyr, älskar de uppdragen då de är de enda som tvingar en att läsa och tänka efter ordentligt.

Svar: Ååååh, stör mig så mycket på Meteors avsaknad av utrustning, Linda är ju den noggranna av tjejerna så hon av alla borde ju ha ordning och reda på sin utrustning...
Esmeralda Silverforce

Signe Sparrownight

Jag vill att man ska få reda mer på om "fornkungens väg" typ elr kalterna

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.