Chrome Pointer

Det händer på onsdaaaaaaag!

   Så - äntligen hemma och äntligen redo att börja skriva igen!
 
   Vid det här laget har väl ingen missat de två teasers som SSO har släppt, först i tisdags och sedan en till igår. Den första visade de tre Ödesryttare vi idag har i spelet, den andra visade Dark Cores oljeplattform. Eftersom videona är döpta till "Ready" och "Get set" är många nu inne på spåret att det kommer en tredje video vid namn "Go", och jo, det tror jag också nu. När though? Och vad skulle visas i den? Nu vet vi ju att det är huvudstory på G, och att det troligen har något att göra med oljeplattformen - är det kanske någon del av handlingen som ska avslöjas härnäst?
 
   De flesta verkar hålla på att det är dags att hämta Anne. Jag har fått för mig att hon har något att göra med en portal i Grådaggsbergen though, men det kanske bara var Lisa. (Oerhört negativt med story såhär sällan - man minns ju inte vad som hänt!) Många tror också att det är dags för Ödesryttarnas nya utseenden som teasades redan för ett bra tag sedan och som sedan visades upp i den nya Story of Jorvik-videon, men jag ser inga skillnader på tjejerna i videon nedan för att vara ärlig.
 
   Nu vet vi vad som händer på onsdag - och det är det vi alla väntat på så otroligt länge. Äntligen!
 
 






Minna Moonchild

Grymt spännande, yay!

Stor risk för server-krascher på onsdag när alla ska klämma sig in och spela samtidigt.
Jag tror jag väntar ett par dagar med att spela uppdragen tills den värsta anstormningen har lagt sig. Om jag kan vänta så länge. :P

Svar: Jag kommer vänta, jag ogillar ju verkligen att spela i mörker! Såååå jag kommer nog inte spela förrän helgen därefter...
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Äntligen! Hipp hurra! Som vi har väntat! Tur att man håller till på Icy Volcano så att man inte behöver begravas i folk. Dock tror jag att mycket av uppdragen kommer att göra att man försvinner från alla andra så man inte behöver bli störd.

Sigrid Bunnyroad

Så grymt spännande!!!
Längtar tills på onsdag för att få se och sätta igån:)
Men kommer nog också vänta några dagar så att spelet inte kraschar:)
Ska iallafall bli jättespännande att se vad det bli inästa teaser..., om det blir som alla tror(?!)

Selma Flowerpaw

Grymt spännande! :)

Eva Bunnyland

JAAA det är sååååå spännande! LÄNGTAR TILLS IMORGON!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.