Chrome Pointer

Det är så fint!

 
 
   Det nya Firgrove är helt galet! Det är så charmigt och jag älskar det verkligen. Det enda som saknas nu är lite att göra där ute i skogarna... (Kom igen, ge oss banken från Höstryttaren och typ fem nya terränglopp i vildmarken...)
 
   Är det inte sjukt hur det här spelet går framåt? Men i framåtanda måste jag faktiskt erkänna att jag tyckte denna veckas uppdatering var mer framåtsträvande än den förra veckan. Jag ska prata mer om det mot helgen. Hursom så gör det här mig ännu mer taggad på den dagen Jarlaheim, min favoritplats i spelet, får ett lyft. För att inte tala om Jorvikstallet! Jag tycker båda platserna är viktiga, och särskilt Jorvikstallet är en viktig symbol för hela den värld vi spelar i.
   Det lär nog dröja ett bra tag innan vi får se nästa område göras om (det senaste var väl förra sommaren om jag inte missminner mig, så det händer ju inte jätteofta), men jag hoppashoppashoppas verkligen på Jarlaheim. Tror platsen blir så galet mycket hemtrevligare om den görs om...


Saga Highwill

Ja verkligen! Älskar nya firgrove och så tacksam över deras arbete. Paddockön, jorvikstallet och jarlaheim är för mig de platser jag skuttar runt på mest och få ett lyft utav dem skulle vart underbart.

JingleSims - SSO & TS3

Firgroves nya utseende är fantastiskt fint! Och en lite uppiffning av Jarlaheim låter inte alls dumt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.