Chrome Pointer

Det är så fint!

 
 
   Det nya Firgrove är helt galet! Det är så charmigt och jag älskar det verkligen. Det enda som saknas nu är lite att göra där ute i skogarna... (Kom igen, ge oss banken från Höstryttaren och typ fem nya terränglopp i vildmarken...)
 
   Är det inte sjukt hur det här spelet går framåt? Men i framåtanda måste jag faktiskt erkänna att jag tyckte denna veckas uppdatering var mer framåtsträvande än den förra veckan. Jag ska prata mer om det mot helgen. Hursom så gör det här mig ännu mer taggad på den dagen Jarlaheim, min favoritplats i spelet, får ett lyft. För att inte tala om Jorvikstallet! Jag tycker båda platserna är viktiga, och särskilt Jorvikstallet är en viktig symbol för hela den värld vi spelar i.
   Det lär nog dröja ett bra tag innan vi får se nästa område göras om (det senaste var väl förra sommaren om jag inte missminner mig, så det händer ju inte jätteofta), men jag hoppashoppashoppas verkligen på Jarlaheim. Tror platsen blir så galet mycket hemtrevligare om den görs om...


Saga Highwill

Ja verkligen! Älskar nya firgrove och så tacksam över deras arbete. Paddockön, jorvikstallet och jarlaheim är för mig de platser jag skuttar runt på mest och få ett lyft utav dem skulle vart underbart.

JingleSims - SSO & TS3

Firgroves nya utseende är fantastiskt fint! Och en lite uppiffning av Jarlaheim låter inte alls dumt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.