Chrome Pointer

Den där byn full med russin

   Om ni inte vet vad jag menar där var ni inte med om Raptor i Firgrove på första april.
 
   MEN HALLÅ! Videon på Firgrove som släpptes idag?! Firgrove har aldrig varit en metropol direkt och mycket av grafiken där är väl en tio år gammal (alla hus är ju från Höstryttaren), men jösses i min lilla låda vilken skillnad det blir, och det redan på onsdag!
   Jag är ju en historie- och kulturnörd och den här typen av arkitektur är precis sånt som jag blir lite extra varm i själen av. Och så glad jag blir över att ett till område får sig en ny look! Blir det då Silvergladebyn härnäst tror ni?
   Inte nog med det, att se vad som faktiskt händer på SSO-kontoret är väldigt belönande. Det är en grupp otroligt talangfulla människor som jobbar med det här spelet och lägger så mycket tid, kraft och kärlek på att göra det så bra som möjligt. De förtjänar all cred de kan få.
 
 
   Jag ser väldigt mycket fram emot nästa veckas uppdatering!


Daniela Silvergarden

Ska bli underbart att utforska allt när jag kommer hem från Holland, inga andra spelare som stör och skriker i chatten ;)

Quinn Catforce

Ser jättefint ut!😍

Piper Turtlewood

Det kommer bli sååå bra! Det känns verkligen som att Star Stable tar tag i efterfrågade saker mer än tidigare och de gör ett så bra jobb! De förtjänar så mycket mer cred än vad de redan har!

Hazel Oaklord

Det ser så bra ut! säger som du, alla som jobbar på SSO-kontoret förtjänar så mycket beröm! De är helt fantastiska som har lyckats skapa detta spel!!!

Natalie Skyland

Kan nästan tänka mig att byta hemstall till Firgrove på Onsdag, tyckte den nya grafiken är så otroligt fin och byn ser så mysig ut! ♥

Minna Moonchild

Wow, jag älskar såna här videor där vi får se arbetet bakom kulisserna och hur mycket tid som läggs på varenda liten detalj.

Jag tycker Firgrove verkligen kommer få komma till sin rätt med sin nya design,
så otroligt vackert!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.