Chrome Pointer

Yoo!

   Min Pokémonplan lyckades! Jag nådde level 22 och utvecklade en av mina tre Dratinis till en Dragonair. Nu har jag 103 registrerade Pokémon i mitt Pokédex!
 
   SSO-spelandet går inte lika bra eftersom det alltid är så sent då jag sätter mig vid datorn på kvällen. Suck. Igår natt låg jag vaken med ångest över att min kreativitet bara åker ut genom fönstret (och om jag inte är kreativ vet jag inte vad jag ska vara så det var väl en 18 år tidig 40-årskris) så jag tänkte att nu ska jag försöka fokusera på att börja redigera igen. Jag vill ju verkligen, men jag brukar vara för trött för att orka börja med projekten. Så nu tänker jag spendera resten av min kväll med att peta i Photoshop - om det blir något av det vet jag inte, men jag behöver sitta med en penna i handen.
 
   Gammal redigering på Esme och Umbreon






Alva Pandawood

Hej Esme! Jag har ett litet tips för ett inlägg :) Jo, just nu är SSO bloggarna inte så poppis. Det skulle vara kul om man fick kommentera på ett inlägg och berätta om sig själv och vad sin egen blogg heter, och du kanske ger lite respons vad du tkr! Om jag minns rätt så har du gjort det innan men skulle vara kul om du ''uppdaterade'' lite så :) Hoppas du fattar vad jag menar!

Kram på dig!

Svar: Jag hade ett inlägg som samlade blgogar förr, men det var alldeles för mycket arbete för ett inlägg som ingen tittade på efter en vecka. Däremot finns det ett bloggregister på Jorvikipedia!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Heja Esme! Kör på!😃❤️

Daniela Silvergarden

Jag gillar den bilden så mycket, jag älskar hur nyfiken Umbreon ser ut :) Sådär kunde min förra ponny Kattis titta när hon tiggde godis xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.