Chrome Pointer

Yay!

 
   De här båda påsarna går alltså att köpa i SSO's webbshop! Känns slitstarka och jag älskar både print, färg och material. Den rosa ska bli "dataväska" åt min jobbdator som jag typ alltid har med mig, och den svartvita får bli för övrigt bruk.
 
   Jag har inte riktigt något annat att komma med idag för jag måste sätta mig och fortsätta jobba. Intensiv period just nu och jag behöver beta av mycket, även om det blir även på kvällarna! :)


Sigrid Winterdotter

De är jättefina!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.