Chrome Pointer

Vad skulle göra SSO bättre?

   Jag älskar utvecklingskurvan SSO kör på just nu. Herregud vilken utveckling vi har sett! Snart fem år in the running och särskilt under de senaste två åren har det gått helt bananas med grejer man som pessimist (ie. jag) aldrig kunnat drömma om.
 
   Jag spelar mest SSO för uppdragens skull, men sen finns det ju funktioner som gör spelet bättre. Det som jag idag sitter och verkligen inväntar är uppdateringen av hemstallet, då jag hoppas att man ska kunna ha fler hästar hemma istället för att skicka dem till Azkaba- förlåt, Hästön. Efter upppdragen är hästarna det jag gillar bäst, och därmed vill jag kunna samla dem på ett ställe! SSO skulle alltså blir mycket bättre i mina ögon om jag fick tillgång till fler boxplatser.
 
   Under 2014 hade jag nio hästar i min ägo. Antalet har nu tredubblats!
 
 
   Så berätta ni - om ni fick bestämma helt själva, vad skulle göra SSO bättre?






April Beedew

Att lyssna på communityt. Tex. Som att de flesta vill ha bruna och svarta sadlar som matchar med träns och verklighets trogna schabrak och tröjor osv. Den senaste dosen av kläder var väldigt verklighetstrogna dock så verkar som om det är på bättringsvägen :)

Eva Bunnyland

Jag har nio hästar! xD
Jag skulle vilja ha fler hästraser, som t. ex ponnyraser som Haflinger, Dartmoor, Exmoor, Gotlandsruss osv.. <3

Valentina Diamondnight

En uppdatering på araberna är mitt stora hopp just nu, kan bara tänka mig hur fantastiska dessa hästar skulle bli. Annars är ju hemstallet ett stort prio.

Quinn Catforce

Mer hästar, inte så dyra hästar/saker, föräldrar som låter en köpa sc oftare, fler nya områden, mer uppdrag, fler långa uppdrag, fler uppdaterade hästraser, fler uppdaterade platser, uppdaterad spelar karaktär, fler namnalternativ till hästar, spelare och klubbar, att kunna döpa husdjuren precis som med hästarna fast med 1 namn istället för 2, uppdaterat hemstall (vet att det kommer snart men iallafall!😋), större garderobsflikar (inte för att jag behöver det men vet att många som spelat från början har fullt i garderoben), uppdaterad transport... Osv. Kommer inte på fler saker nu!😅

Sigrid Winterdotter

Kanske förbättrat hemstall, förbättrad klubbsida? Jag är ganska nöjd med det som finns.

Iris Highgarden

Mindre storytrådar som bara glöms bort (Dinodalen har inte uppdaterats på snart två år (uppdragsmessigt)!).

Alanis U

Något vettigt endgame som håller spelarna kvar. Det verkar dock som att SSO ser sig själva mer som ett community eller en social platform än ett spel, vilket gör att jag inte tror att det kommer hända.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.