Chrome Pointer

Vad coolt!

   Jag testade nya championatet igår och wow! Svårt, men riktigt kul. Det kommer väl aldrig bli tävlingsryttare av mig varken IRL eller digitalt, men det var jätteroligt! Vad tyckte ni om det?
 
   Esme och Glòin vandrar runt i Epona






Quinn Catforce

Har inte hunnit prova än, loggade nog in för sent igår... Vilken tid var det? Måste prova idag eller imorgon istället!😅

Tilde Darkstorm

Till Quinn där uppe: Champet var 16:30 :)

Jag testade, och Gud vad roligt det var! Älskade idén med bina i träsket, även fast de flesta failade där (Läs: jag). Jag är inte duktig på championat, men lyckades iallafall kamma hem en Bronsrosett :D Ska absolut försöka time'a det idag igen :)

Juliette Shadowstar

Körde championatet igår och älskade det! Det var verkligen kul att de hade höjt ribban på det här champet. Är inte häller en tävlingsinriktad människa men ett nytt championat kan man aldrig säga nej till :D

Svar: (Dude, din webbadress leder till typ något slags virus? :o)
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Tack Tilde! :) :)

Sigrid Winterdotter

Det var jättekul, kom 5a!

Allison Sunbridge

Jag tyckte det var jätte kul!
jag har en fråga: i vilket uppdrag får man dom orangea benskydden?

Svar: Just de benskydden går inte att få tag i nu - de gick att få i ett tillfälligt uppdrag som bara fanns i spelet under en vecka.
Esmeralda Silverforce

Victoria Ironfire

Tyckte det var roligt. Kom på 14 plats första gången. För att vara ett championat så var det roligt, men jag gillar inte att spela champen. Har absolut inga nerver för sånt.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.