Chrome Pointer

Tisdag

   Esme och Ash
 
  Ja ni.. tisdag! Det här är min enda dag på hela veckan där jag inte har några jobbmöten inplanerade och eftersom jag jobbat sent i princip varje dag i typ en månad tänkte jag försöka ta mig hemåt i någorlunda vettig tid. Kommer det bli så? Troligen inte.
   Jag räknar med att komma upp i level 22 på Pokémon GO idag iaf! Dessutom har jag nu bara fem Dratini candies kvar innan jag kan skaffa mig en Dragonair, och då har jag registrerat alla sedda Pokémon i mitt Pokédex. Dragonair har rymt från mig två gånger, jättefrustrerande! Men i övrigt går det bra - jag har nu 101 registrerade Pokémon, så jag har inte så hemskt mycket kvar. Just nu söker jag mestadels Squirtles - jag kan utveckla en Blastoise redan nu om jag vill, men min Wartortle har bara runt 200 i Combat Power så det är inte värt det. Bättre att hitta en Squirtle med hög CP och utveckla den!
 
   Btw har jag en sjuk Pokémonhistoria från helgen. I söndags var jag inne i Stockholm på ett ärende och gick på vägen hem förbi Gamla Stans tunnelbana (där det kryllar av Pokémon som ofta är ovanliga på andra håll). Då jag gick därifrån kutar plöstligt en tjej på kanske 13-14 år förbi mig, stannar upp och vinkar till sig någon - och plötsligt kutar säkert 20-30 små Pokémonspelare förbi mig och verkligen springer så fort de bara kan mot Västerlånggatan. Det är inte svårt att identifiera en Pokémonspelare kan jag säga er, om någon har en powerbank i fickan är det till 110% chans en Pokémonspelare oavsett åldersgrupp. Så medan ungdomarna rusade iväg kom det några äldre tonårskillar bakom, som inte riktigt ville släppa all värdighet och springa fort men som helst klart ville ta del av vad som nu hände (så de försökte powerwalka efter folkmassan medan de försökte se lite coola ut), så jag tog rygg på dem för att se vad som stod på. Jag hittade hela gruppen på en sidogata där människor mellan åldrarna 8 till typ 60 stod och nästan skrek på varandra i medan de försökte fånga sig varsin Pikachu.
   Säga vad man vill om Pokémon GO men jösses vad roligt man kan ha genom att betrakta dess spelare x)






Tove Queenrider

Var köpte du shabraket, så snyggt!

Svar: Inte en aning, kolla SSO Database!
Esmeralda Silverforce

Valentina Diamondnight

Den synen med ungdomarna hade jag säkert gett 50 spänn för. Haha, det är lite roligt att se barnen på torget sitta där i buskarna och skrika "DET ÄR EN POKEMON VID KANALEN!" och så ser man en liten flock barn springa runt där.

Victoria Ironfire

Haha, om jag hade fått en krona för varje gång jag varit med om det så hade jag varit världens rikaste människa vid det här laget. Men man får se upp så att man inte blir övertrampad. xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.