Chrome Pointer

SSO's Gift Shop är uppdaterad!

 
   Igår uppdaterades SSO's Gift Shop med helt nya grejer! Jag väntar nu ivrigt på de båda påsarna för jag kunde inte låta bli. Tycker den grå hoodien är lite to die for men är osäker på storleken så jag avvaktar. T-shirtarna är jättesöta, men lite för "unga" för mig. Jättekul ändå att om man tittar noga på dem ser man att det är silhuetter av både Araber och Jorvikiska Varmblod från gamla nyhetsbilder, superkul att det faktiskt är hästar från spelet!
 
   Ska ni köpa något?






Quinn Catforce

Hag VILL köpa den rosa huvtröjan och den rosa t-shirten och så såg jag att det finns ett penset! De VILL jag ha men tror knappast jag FÅR köpa dem😔 Blir nog att önska sig i julklapp😅

Storlekarna vet jag inte riktigt vad jag ska tro om🤔 Åldersstorlekar är då svåra att hitta rätt, så tror nog det skulle bli 15-17 år fast jag är 13, jag är ganska stor (lång) till växten och 11-13 hade varit allt för liten och troligen 13-15 också! Vet du ungefär vilken storlek de motsvarar? (I damstorlekar) (brukar ha typ M-L)

Svar: Det finns ju mått på webbsidan, men jag vet inget själv!
Esmeralda Silverforce

Arina Crazyborn

Jag behöver den rosa hoodien! Alltså Gud vad snyggt allt var!

Amaranta pinklee

rosa huvtröjan min gamla fula blåa gick sönder i går bra timing!

Sigrid Winterdotter

Skulle vilja ha en rosa huvtröja att stoltsera med! Får jag låna bilden?

Svar: Bilden är från SSO's Facebook, så kör på!
Esmeralda Silverforce

Natalie S

Vill jättegärna ha den grå t-shirten med den gå hoodien♥ Tycker de är otroligt fina ^^

Arina Crazyborn

Förresten, i något tidigare inlägg nämnde du att det fanns bland annat pennskrin, och pennor och sånt med SSO-tema, kikade runt lite på SSOs shop och såg en flik som hette "skrivset" där fanns det pennor och suddigum i alla fall ;)

Svar: Yes, men det finns fortfarande en bunt mer grejer som säljs i olika butiker!
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Ska nog köpa den gråa huvtröjan om jag får

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.