Chrome Pointer

Senaste redigeringen

   Denna gång på engelska fullblodet Scarlet Mystery, aka. Sherlock. Äntligen, har haft så mycket problem med inspiration för att bli klar med det här.
   Den här bilden kommer inte finnas med i mitt redigeringsgalleri, men däremot kommer den finnas på Sherlocks egen sida som ni hittar via knappen "Mina hästar" i menyn till vänster!
 
 


Quinn Catforce

Åååh så fiiiin!😍😍😍 alla dina bilder blir så bra!😍

Kendra Mouselee

Så himla fin!

Daniela Silvergarden

Mitt fullblod Katniss är samma som din Sherlock och när jag föreställer mig Katniss i verkligheten tror jag att hon skulle se ut som på redigeringen :D Bra jobbat! :)

Livia

Vad betyder "aka"?

Svar: Det är en engelsk förkortning för "also known as".
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.