Chrome Pointer

Passar på

   Oavsett hur mycket jag tycker om Star Stable är det oändligt tradigt att spela om man inte har något att göra. Visst, jag har typ två rykten i hela spelet kvar (av de som finns tillgängliga, förstås) och man kan ju alltid köpa nya hästar, men jag vill faktiskt inte köpa fler hästar innan vi vet vad som händer med hemstallet. Det är så trist att bara dumpa av häst efter häst på Hästön och se dem ruttna bort.
 
   Så medan jag väntar på bättre tider (bokstavligen) så lattjar jag runt på Chocolate Cupcake istället. Eftersom Chocolate Cupcake är en Nordamerikansk server ligger den i en annan region än Air Star - och andra regioner innebär att man kan använda samma namn på sin karaktär igen. Så Esmeralda Silverforce och Ashdancer springer runt även i USA, än så länge bara på level 9. Och det är perfekt! Då jag känner att jag vill spela SSO kan jag glida in där, och eftersom det inte är samma tidszon där är det fortfarande dagtid i spelet då jag spelar på kvällen - samtidigt som det känns "rätt" eftersom jag fortfarande är Esme. Underbart! Jag har inte heller något emot att spela igenom spelet igen, trots att jag gjort det fyra-fem gånger genom åren. Det är så stressfritt eftersom jag bara spelar då jag har lust, så det blir bara en trevlig grej.
 
   En otroligt gammal bild - men den står också för lite nostalgi som man får återuppleva nu!






Julia

Hejsan! Jag har en liten fråga här. Jag har typ bara spelat SSO i ca ett år och hade alltid förut mycket att göra. Det fanns alltid nåt uppdrag man kunde göra men men nu när man har gjort nästan allt så blir det lite tråkigt ibland som sagt. Men vad jag undrar är att brukar uppdragen som kommer i onsdags uppdateringarna alltid bara räcka i två dagar typ? Till exempel story uppdragen, brukar inte dom vara ganska långa och räcka i mer än två dagar? Eller har SSO nu bara senaste tiden börjat med kortare uppdrag? Är bara lite nyfiken på det ;)
Hippas du förstår vad jag menar och att du kan svara på mina frågor :)

Svar: Uppdragen har sträckt sig över två dagar i närmare två år nu, så tyvärr verkar det som att SSO valt att sluta med uppdragskedjor som är tre dagar eller längre!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Kul! Men hur kommer man in på en server förutom dom svenska servrarna? <3

Svar: Det är inte meningen att man ska spela i andra regioner och det uppmuntras inte av SSO, så jag kommer inte dela med mig av hur man gör. (Sen kommer det väl dyka upp folk som tycker jag är asdryg pga det, men jag tänker inte hjälpa andra att bryta mot SSO's riktlinjer.)
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Okej men tack för svaret ändå! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.