Chrome Pointer

Oj vilket ointresse!

   Sällan skådat att communityt bara "meh", rycker på axlarna och inte säger ett knyst om veckans uppdatering. Hallå folk, var är ni?! Finns på riktigt inget mer skrämmande än komplett tystnad, för det tyder på att det inte finns något intresse för att säga varken bu eller bä.
 
   Fashion Week, och Raptor är tillbaka. Hans nya singel Jorvik City är varken en ny Hey Yo eller en Ritch Ratch (senaste singeln hette väl Doh Da men for real Ritch Ratch låter coolare), men det är en ny låt och det är kul! Jag tyckte jättemycket om de nya kläderna i gallerian, särskilt ett par jeans som jag hoppats på i evigheter. Finns ett par liknande fast med brun skoning, och jag såg inte skoningen då jag köpte byxorna och har ångrat köpet sedan dess, haha. Nu finns det ett par likadana utan skoningen och jag är happy :D ska göra mig av med de gamla x) Tröjora var också jättefina, de flesta grejerna lär landa i min garderob.
 
   Veckans Star Stable Show visar igen på att nyheterna kommer ha litet till noll fokus den här gången. Skönt tycker jag faktiskt, det finns ju nyhetssida att läsa allt på redan. Det är den fantastiska och döroliga GM Ylva som är i fokus med Matilda i det här avsnittet och kombon mellan dem är genialisk.
 
 
 
   Annars? Jag känner som vanligt då det är en sån här mindre uppdatering - större grejer är på gång. Det rä ju just därför mindre uppdateringar sker, för att all energi läggs på de stora uppdateringarna som är på väg - som det kommande området senare i år, för att inte tala om hemstallen. Dessutom kommer det ju fler hästar i år också. Om det kommer någon ny ras vet vi ju inte, men det kommer ju hästar i nya färger, den saken är säker!


Deborah Turtlehand

Håller med dig! Tyckte kläderna i gallerian var jätte fina men själva uppdateringen var kanske lite tråkig... Men samtidigt vet man ju att dom jobbar på större uppdateringar osv. Det enda jag längtar efter är hemstallet och fortsättning på "ödesryttar" uppdragen.

Allison Underhurricane

Och btw efter bl.a ska det komma komma xD

Svar: Tog bort din tidigare kommentar då jag inte på några som helst sätt vill uppmuntra någon att kika just där. Sabbar bara för SSO att sprida sådan info!
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jag tycker tvärt om att det är synd att sss inte pratar om uppdateringarna längre, då showen alltid kommer klockan 10 och ibland har inte nyheterna dykt upp på hemsidan förrän 12. :/

Kendra Hawkson

Jag tror många av oss inklusive mig själv är lite bortskämda och gärna vill ha nya saker till spelet. Vi som redan har varit med om Fashion Week fick en ny låt med Raptor och lite kläder, that's it. Inget som riktigt driver igång min spellust tyvärr. Som tur är vet jag att hösten/vintern kommer att erbjuda massor av trevliga uppdateringar så det är bara att hålla ut. Varje uppdatering kan ju tyvärr inte hålla toppklass även om man själv skulle vilja det ;) Jag är dock glad att spelet uppdateras och kläderna som kom var jättefina! :)

Allison Underhurricane

Jag förståe esme! Tyckte inte heller det var olej

Victoria Ironfire

Den där "vad är det i din mun" leken kan jag verkligen inte leka p.g.a jag är överkänslig på typ allt och jag har ett temperament som skulle driva Garnok på flykten. xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.