Chrome Pointer

Nya animationer!

   Igår var det lite vemodigt då jag loggade ut från SSO, för även om jag såg fram emot animationsuppdateringen så skulle det bli en enorm förändring och aldrig mer skulle man få uppleva det man sett nästan dagligen i snart fem år.
 
   Det är en stor förändring och ibland behöver man vänja sig vid förändringar. Jag tycker dock det här är en väldigt bra förändring! Jag älskar att man äntligen kan välja mellan att gå och springa, vilket kommer göra livet så mycket lättare för oss då vi gör uppdrag. Dessutom tycker jag animationerna på marken är superbra! Jag älskar att Esme plötsligt är lite "biff", det är som att hon är redo att springa rakt in i en fiende och tackla en till marken, haha. Nejmen istället för att typ svassa fram som hon gjorde förr så går hon ordentligt! Jag hade nog hoppats på någon mer idle animation (ni vet som hästarna rör på sig även om de står stilla - våra karaktärer står just nu bara stilla och andas), men jag älskar skillnaden. Den springande animationen är asgrym, tycker det ser jättesnyggt ut!
 
   Ryttarens sits till häst är svår. Våra karaktärer har inte rätt proportioner jämte en riktig människokropp, vilket mestadels märks i stort huvud och väldigt korta armar. Det gör förstås också att saker och ting ibland kan se skumt ut då det kommer till animationer (ryttaren passar t ex inte i hästarnas sadlar, då de är formade på ett sätt som inte passar karaktärens byggnad), men jag tycker ändå det hela har lösts väldigt, väldigt bra! Är det 100% realistiskt? Nej, det är det inte. Men det här är ett stort steg på vägen och jag tycker inte att någon av animationerna ser dålig ut, absolut inte. Den animationen jag tycker absolut bäst om är den då ryttaren sitter av hästen, som är mjuk och realistisk (och dessutom tio gånger smidigare än hur jag ser ut då jag gör samma grej lol).
   Äntligen sitter ryttaren kvar på hästen då den hoppar! Inga mer fötter som typ åker över huvudet på hästen, utan fötterna är som klistrade i stigbyglarna och ryttaren åker inte heller på näsan i språnget. Så som karaktären är uppbyggd tror jag nästan inte det kan bli bättre, och den hoppanimationen ryttaren har nu är den i särklass snyggaste om man jämför SSO med både SSL och de originala Star Stable-spelen. Äntligen!
 
   Star Stable går framåt med stormsteg och det här var otroligt välbehövligt. Jätteglad över förändringen, och jag ser fram emot vad framtiden mer kan erbjuda. Det här är en stor förändring, och det är en bra en :D
 
   Ni kommer dock under en längre tid få stå ut med bilder här på bloggen innehållandes de gamla animationerna. Det kommer ta åratal att uppdatera alla bilder jag fotat men inte hunnit använda än, haha!






Victoria Ironfire

Jag tycker också att animationerna var bra. Det som var så tråkigt att det blev en så dålig stämning mellan dom som tyckte att det var bra, och dom som tyckte att det var dåligt. Har inte mått så dåligt sen 3-4:an. Blev mobbad dom åren. :(

Lorraine Beegirl

Jag tyckte också att de var fina, särskilt när man klappar hästen❤️ Dock ser just den konstig ut om hästen vrider på huvudet samtidigt, då klappar man i luften. Sedan gillar jag inte uppsittningen, karaktären dunsar ner i sadeln... Känns så "flängigt".

Rose Shadowlee

Nu när de har ändrat gångstilen och att man får bestämma själv när karaktären går och springer så är det lättare att styra karaktären allmänt.
Ett minus jag har är när man rider i full galopp. Det ser ut som att karaktären studsar tillbaka i sadeln vilket gör att det ser ut som att karaktären inte har balansen för att stå i lättsitts i den farten.

Eva Bunnyland

Det ser ut som att karaktären lärt sig att rida bättre! <3

Victoria Ironfire

Ja, animationerna är ju inte perfekta. Men, som Esme sa, det är ju en bra början.

Denise

Tycker det blev asbra, mer levande liksom!
Men skulle förstås hellre sett att dom gjorde något åt karaktärens kroppsbyggnad #krävandetjej c;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.