Chrome Pointer

Ny vecka!

   Jag tänker mig att nu fasen blir det lite förändringar! Jag ska försöka mig på att sova mer till att börja med, haha. Är så lättdistraherad på kvällarna så jag har svårt att gå och lägga mig då det finns så mycket kul att göra! (tbh brukar jag mest läsa på om paleontologi och annat nördigt because of reasons)
   Förutom det så ändras mina arbetsuppgifter på mitt jobb rätt mycket från och med idag (eller ändras och ändras, mer så att jag bara får ännu mer att göra lol), så det får stå för ytterligare en nystart. Ska bli kul! Och jag hoppas att mitt i förändringarna ska jag lära mig att sluta vara lat på kvällarna (det är ju så sjukt tråkigt att åka buss så länge för att komma hem haha så det är i ärlighetens namn en stor anledning till att jag ofta jobbar sent) och därmed ha lite mer tid för saker jag vill göra på min fritid, typ skriva och måla! Plus att två nya Pokémonspel släpps om två månader också, så jag måste ju se till att ha tid att spela då de kommer, hehe.
 
   Den här veckan ser jag verkligen fram emot onsdagsuppdateringen - jag tror verkligen att Lipizzanerhästen är en riktig Esme-häst :D
 
   Bild från My Horse And Me






Marperette

Jag ser också fram emot onsdagsuppdatering, speciellt om den innebär att jag kan spela igen. Har skickat in mitt problem till support men de är ju så grymt sega på att svara :(

Eva Bunnyland

Är typ "deprimerad" eller något, för jag har typ 31 SC eller något (NÅGOT SÅDANT i alla fall, inte säker på att det var 31) och jag får inte köpa så jag kommer DEFINITIVT inte ha tillräckligt till imorgon! :-( Ville så gärna köpa, men jag är asdålig på att spara! D-:

Victoria Ironfire

Haha, me too Eva, har typ 132 sc på mitt konto. Hoppas innerligt att Lipizzanerhästen inte är så hemskt dyr, men det är den förmodligen. :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.