Chrome Pointer

Ny text ute på AO3

   Oftast avslutade jag mina äventyr med en känsla av att magi existerade överallt på den här ön, men den här dagen kändes det som att magin lämnat oss för evigt, tillsammans med den svarta sagoponnyn som försvunnit mot okända marker.
 
   Läs hela texten HÄR
 
 


Vilda Snownight

Åh, älskar alla dina noveller, de är så bra. <3

Victoria Ironfire

Grym novell. Den fick mig att inse hur mycket jag AVSKYR Mr Anwir.( Dom egentliga ord som jag vill skriva är inte precis barnvänliga).

Quinn Catforce

Asså hjälp!?😱😍 den där berättelsen fick mig att faktist tänka efter vad som hände i uppdragen och att du gjort om det lite gjorde bara att det blev ännu bättre!😍 Du är så duktig på typ allt!👏🏻👍🏻😻🙀😍

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.