Chrome Pointer

Matilda är tillbaka!

   Från och med nu blir det tydligen The Star Stable Show på både onsdagar och söndagar! Den stora frågan är exakt hur stor förändringen i avsnittens innehåll blir nu då Q&A kommer hållas på söndagar.
   Väldigt kort avsnitt också, jag hade gärna sett att ett par fler frågor besvarades på en gång. Vad tyckte ni om det?
 






Moniqe Bluegirl

Kanske en konstig fråga men tjänar du något på din blogg eller youtube? Blir du sponsrad?

Svar: Jag blir inte sponsrad av någonting. Jag tjänar inga som helst pengar på bloggen och tjänar enbart pengar på YouTube via reklamvisningar, liksom många andra YouTubers (alltså, jag får ca 7 cent per visad annons innan/efter ett klipp). Jag gör dock ingenting aktivt mer äna tt lägga ut de videor jag har lust med. Nu betyder inte det att man blir stenrik, men jag tjänar i snitt ett par tusenlappar i månaden som jag sedan måste dra skatt av, så vinsten är väldigt, väldigt liten.
Esmeralda Silverforce

Rose Shadowlee

Jag hade också sett fler frågor. Göra programmet mellan 3-5 minuter minst, speciellt om det ska få ha sin egna serie.

Quinn Catforce

Jo! Fler frågor! Och kanske testar på nya hästar och sånt kommer nästa gång det blir nåt sånt på söndagar?!🤔😃

Svar: Jag tror det är meningen att söndagarna enbart ska innehålla Q&A, alltså frågor och svar!
Esmeralda Silverforce

Charlotte Masterwater

Tycker också gärna at det kan ta lite fler frågor, speciellt som det är ett Q&A avsnitt. Kanske runt 5 frågor iallafall tycker jag, för jag tror det får in ganska många frågor som de kan svara på :)

Anonym

Man får väl hoppas att det bara var första avsnittet som var lite kort. 2 minuter är verkligen alldeles för lite. Minst 5 minuter borde det vara, och jag skulle gärna se att de svarar på åtminstone 10 frågor/avsnitt.

Savannah Wolfborn

Det är jag som är Anonym, måste ha tryckt på fel knapp -_-

Eva Bunnyland

Tycker också att det borde ha blivit längre. Tyckte att hela grejen verkade superbra och jag tycker det är bra att frågorna och nyheterna kommer på olika dagar eftersom då KANSKE (inte säker på detta, men jag hoppas det) så kommer nyheterna bli längre. Jag hade även blivit väldigt glad om det blev fler frågor, nu när dom har delat upp det. Vi får ändå ungefär lika många (eller snarare få, inte särskilt många direkt) frågor och svar som när frågorna och nyheterna var i samma video. Jag tycker att nu när dom har delat upp det borde man väl kunna få fler frågor, annars tycker inte jag att det var någon bra idé att dela upp det så att nyheterna blir på onsdagar och frågorna på söndagar... I så fall borde det komma längre avsnitt, både nyheter och frågor! Håller du med eller har du en annan åsikt?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.