Chrome Pointer

Jorvikipedia är ett evigt arbete

   Som sagt, ingen rast och ingen ro med Jorvikipedia! Jag har ju alltid annat på g så man har ju ren tur då man har tid att skriva och koda, haha (för att inte tala om att orka koda, wikikodning är rena rama grekiskan - vad är det för fel på hederlig HTML och CSS?). I helgen började jag styra upp serversidorna på allvar, så att de är enkla att navigera. Enkel navigering är det absolut viktigaste i webbdesign enligt min mening, och ett av mina favorituttryck är "gorillainstruktion" - man ska vara så pass tydlig att en relativt begåvad gorilla kan hänga med i svängarna.
 
   Tycker att serversidorna börjar se riktigt bra ut nu! Borde egentligen koda om färgerna i den högra infoboxen men jag hatar wikikodning så jag låter det vara så länge som möjligt. Den nedre boxen ska kodas om på enklare vis eftersom mina geografikunskaper är sämre än mitt lokalsinne och några servrar ska flyttas till andra regioner. Sen då grovkodningen är klar måste själva informationen på de flesta serversidorna skrivas om och utökas...
 
 


Mandy Macforce

Jag är lite förvirrad ... Har alltid haft för mig att Air Star är den första svenska servern, men enligt bilden är Marshmallow Clouds server 1?

Svar: Om du läser allt som står på bilden så ser du att MC ändå kallas server 2 :)
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Har du hört om dom nya animationerna till spelkaraktärerna? I AM SUPER EXCITED!!! Ska bli så kul när karaktärerna kan röra sig lite mer verkligt, t. ex klappa hästarna, springa annorlunda och sitta av ordentligt! <3 Vad tycker du? Har du sett Teasern på YT?

Idus

Rainbow Valley är väl den brasilianska servern pch sydamerikanska en annan? Eller är jag helt ute och cyklar?

Svar: Serversidorna är ordnade så de ska vara helt korrekta nu!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.